Fredag 31/3

31. mar, 2017

Pulsen har lagt sig, kinderna är forfarande röda. Jag är varm och lite trött, känner en stor tillfredställelse. Så ska det väl vara en fredagkväll, en härlig avslutning på veckan.

När jag kom hem, efter kvällsmaten vilade jag, när jag kände mig redo gick jag en trappa upp. Jag klädde sakta av mig, bytte underkläder. Plockade fram de skor som brukar vara till hjälp för att få min puls att öka. 

Han var redo, det är han alltid, jag gör jobbet, så härlig känsla att känna pulsen öka och blodet rusa i kroppen. Hjärtat bankar hårdare, jag saktar ner en smula, ökar farten igen..så skönt. Måste svalka mig med vatten, torka svetten ur pannan. Till slut är målet nått, jag känner mig härligt nöjd, pustar ut...mitt träningspass är klart😀

Hur mår ni i kväll då? Vad har ni för er?

Flisan är nere i köket och läggre upp glass till oss, det ska bli gott. Ada ligger brevid på fällen och sover. Signe har grottat ner sig i vår säng. Hon har varit pipig idag, de har varit ensamma lite mer än vanligt. De har det bra våra små. Någon utav oss brukar vara hemma, bara någon dag då och då som det krockar och idag var det en sådan. Men det gör verkligen ingen nöd på dem, har fina vänner som hjälper oss och det är guld värt❤

Lite dryga 7 timmars nattsömn får man allt vara nöjd med. Gick upp strax efter det att Flisan gått till skolbussen 6.45. Frukost och kaffet i yoga rummet. På med härlig stillsam musik. 

Det var en avkopplande halvtimma. Märker att det utökats💋Jag är glad att jag har ett arbete där jag alltid börjar "sent" så jag hinner ge mig kvalitetstid innan. Tycker det är väldigt skönt att ha den tiden på morgonen, nnan allt annat, känns verkligen lyxigt och jag är tacksam för det.

Duschade, bäddade och fixadet till mig. Kände mig extra fräsch idag och det är alltid roligt. Ut med de små. Regnet hängde i luften och det är så segt att få ut dem då, särskilt Signe. Fick gå upp och hämta henne. Hon låg i vår säng och blängde på mig, den blicken sa allt.

Jag var tidig in till jobbet, idag La Classe. Hanna väntade på mig, hon skulle putsa till håret i nacken. Hon hade varit gullig och ställt ut skyltar och gjort klart så det var bara för mig att gå upp till butiken och börja jobba när jag var klar. 

Det blev en bra dag. Solveigh kom fram på förmiddagen och vi hade ett par trevliga timmar tillsammans. Mycket folk i rörelse. Denna helg är det SHOPPING -HELG här i Skövde och många butieker har fina erbjudanden och lotterier mm. Vi fick snupersnygga varor idag och det är faktiskt rena julafton när det kommer kartonger🤪

Jag låste butiken strax efter 18 och kände mig nöjd med dagen. Min älskling ringde mig i eftermiddags och de hade det rätt så bra. 

Lite fina kläder kom med hem. Vill ju uppdatera lite inför nästa vecka. Nu känns det som om jag har vad jag behöver, det mesta är klart.

I går kväll tvättade jag min fina puderrosa jacka som jag nyligen köpt, jag glömde känna i alla fickor och tyvärr hade jag glömt en liten snutt läppenna i en inneficka och den smälte under tvättens gång och förstörde hela jackan. Jag tvättade den med allt efter konstens alla regler men fläckarna gick inte bort. Surt, verkligen😥

Stannade till på Sörboden i byn och hämtade ut ett litet paket till den grönklädde. Ska bli spännande att se om han bemästrar innehållet.

Lagade pytt med stekt ägg till mig och Flisan. Hon hade haft en intensiv dag med kemi/matte/fysik/biologi hela dagen och var lite trött i huvudet och de kan jag verkligen förstå.

Efter maten släppte jag ut de motsträviga och vilade en stund och därefter gick jag en trappa upp..

BH ska man ju inte misshandla i tvättmaskinen, de ska man varsamt ta hand om. Jag brukar lägga mina i en tvättbalja med lite tvål eller pyttelite flytande tvättmedel. De får ligga där ett tag och därefter kramar jag runt lite på dem, sköljer dem med kallt vatten och hänger upp, voilá-färdigt. Älskar min BH, tycker det är kvinnligt, sensuellt och en bra BH oavsett bystens storlek är verkligen viktigt för axlar, rygg samt hållning.

Det blir en tidig kväll idag med. Bra att träna kvällstid då man blir så skönt trött.

I morgon är det 1:a April, vem lurar vem tro ? Ett nytt kvartal välkomnar vi, det som innehåller både påsk, Valborg, pingst och midsommar.

Hoppas ni haft en bra vecka, och en fin kväll.

Önskar ni får en god nattsömn.

Kram💋