Torsdag 30/3

30. mar, 2017

Så var det kväll igen, hade tänkt att jag skulle lägga mig tidigt och förvisso blir det tidigare än igår men inte så tidigt som jag tänkt från början🤪

Bara jag och Flisan hemma, ja Ada & Signe förstås, riktig tjejkväll. Jag och Flisan har kollat på massor med läppstift och vi har hittat några vi vill ha.

Magnus har idag begett sig med full packning, de ska sova i tält någonstans. Militärtält är supermysigt att sova i, rymligt och riktig kamin. Kommer inte ihåg hur många minuter man har på sig att resa ett sådant tält men har för mig det var sex minuter. När jag gick i årskurs 8 så hade jag PRAO på ett utav de regemente som finns här i Skövde. Vi var b.la ute ett dygn och sov i ett sådant tält och det var spännande. Tror väl inte att Magnus tycker det är så spännande med att sova i tält och smyga omkring i skogen och "jaga" fienden men, övning ger färdighet och det kan allt vara bra att fräscha upp hemvärnsgubbarna lite då och då🤩

Min dag har förövrigt varit lite långtråkig. Lidköping var nästintill dött, vad tusan, folk har fått lön, vad gör de? Värper ägg inför påsken eller? Att det började regna dessutom under eftermiddagen gjorde ju inte saken bättre, grrr men det behöver komma regn, faktum är att det skulle behöva spöregna minst en vecka med tanke på den låga grundvattenivån.

Vaknade en timma innan jag ställt klockan. Kossorna råmade och var väl hungriga. Kunde inte somna om utan låg och tänkte på allt möjligt. Magnus vaknade och vi gick ner och gav de små och fixade frukosten. Han hade packat allt igår och tur det då tiden rann iväg denna morgon och inte ens jag hann med någon yoga. Flisan åkte med mig in till stan, jag släppte henne på Västerhöjdskolan därefter till mor & far med de små. Ingen hemma idag och jag är ju borta länge då det är två timmars körtid till och från jobbet på torsdagar. 

Hann faktiskt upp till Annelie och dricka en kopp kaffe och prata bort några minuter, gott med en extrakopp innan man kör igång.

Lite strökunder kikade in under dagen, lite småplock med varor och lite nytt i fönstren, ett trevligt samtal om "sevärdheter" mm på hemmaplan. Låste och åkte hemåt i ett regningt och grått landskap.

Hämtade upp mina små älsklingar, pratade med min längsta älskling som hade det bra och var på g med att resa tält. Prtade med min kortaste älskling som var hemma och pluggade kemi så min hemresa blev rätt så gemytlig.

Väl hemma lagade jag lite mat. Vegetariskt blev det idag. Stannade till på Lidl i Lidköping på hemvägen och köpte mjölk åt föräldrarna och då hade de stora fina broccolibuketter, de plus färska champinjoer, lök och ost blev riktigt gott.

Efter maten kikade jag och Flisan på läppstift, jag fixade lite i köket och plockade lite med torr tvätt. 

Nu ska jag runda av här och göra kväll. Låser upp i morgon på La Classe då kollega är sjuk, så det blir att gå upp i bra tid så jag hinner yoga i lung och ro💋

Hoppas ni haft en bra dag, i morgon är det ju en ny att ta tag i, jippiiee!

Godnatt, sov gott.

Kram😘