Onsdag 29/3

29. mar, 2017

Vissa har det hett om öronen denna afton🤪

En avkopplande nästan njutbar dag jämfört med de två senaste. Vaknade i morse med huvudvärk och det har jag inte gjort på åratal vad jag kan minnas, kändes nästan som jag var lite "dagen efter". Vet att det var sviter efter dagar med lite för mycket av allt. Men jag känner mig nöjd och glad för allt arbete vi gjort här hemma var nödvändigt. 

Vaknade när Flisan gick till skolbussen, låg och drog mig en halvtimma. Smög ner och började pyssla med frukosten. Magnus kom ner nyvaken, tur att han någon gång kan ha "sovmorgon"🙃

De små fick sin beskärda del, vi tog ett lugnare pass med yoga. Ville inte fresta på min huvudvärk. Så skönt ändå att få en del av yogan.

Min älskling åkte in till KSS till blodgivningcentralen. Mitt huvud blev bättre, jag duschade och åkte till Skövde för att handla samt lite andra ärenden. Visst hade vi kunnat synka våra ärenden men jag blev snabbare klar än jag trodde.

Väl hemma packade jag ur allt ur bilen. Det blev det lättlunch bestående av bröd, smör, ost och kaffe. 

Min massagekund kom och det var en givande stund, en skolkamrat som det var mycket trevligt att ta hand om en stund. Hon var sig lik trots alla år som gått.

Under tiden hade Magnus sågat till lite smörgåsbrädor, tänk sådan tur jag har med en sån "handyman"

Lite eftermiddagskaffe och jag hängde en maskin tvätt, packade ner mina yogakläder och begav mig in till stan, igen. Ett skönt yogapass och Solveigh var på plats, glad och på allerten som vanligt. Jag tror att jag kommer att vara som hon när jag är i den åldern, får hoppas det😀

Efter yogapasset var det dags att åka till Hentorp och kören. Vi som ska vara med och "köra" på stadsteatern 7/4 skulle träffas en halvtimma innan de övriga , dörren var låst så det blev till att ta det acapella, lät riktigt bra. 💋

Vi blev insläppta och hade en härlig körövning. Älskar vår kör och att sjunga, en del av mitt liv.

Hem ljuva hem och min älskling hade tänt i spisen, skurit upp korv, hällt upp vin och tagit fram choklad..en kväll i romantikens tecken.

Magnus hämtade kalkonkorv och satte sig att grilla, så gott att kunna grilla inomhus.

Vi har sett klart den film vi påbörjade igår och strax ska vi lägga oss. Magnus sak på repmöte med hemvärnet i 4 dagar med stat i morgon, Flisan börjar tidigt och även jag ska iväg tidigt. Jobbar i Lidköping och lämnar de små hos mor & far över dagen. 

En skön dag, känner mig nöjd och tillfreds med nuläet. 4 dagar kvar..

Hoppas ni haft en bra dag, önskar er en god natt,

Kram😘