Tisdag 28/3

28. mar, 2017

Idag kom tröttheten, med tanke på allt jag fick gjort igår är det inte att undra på, och idag har jag fortsatt med det som var kvar. Storstäda är ju inte gjort i en handvändning. Hur ofta är rimligt att städa noga? Torka av dörrar, torka lister, en gång om året verkar relevant eller hur.

Har haft Flisan hemma idag, hon har det lite jobbigt med sin period mellan varven och då är det lika bra att hon vilar hemma en dag. 

När Magnus hade gått upp tidigt, runt 01:30 så somnade jag snabbt om och sov en mycket skön sömn, tung och behaglig och det jag drömde var lite märkligt men ändå kändes det bra🤩

Halv åtta gick jag upp och åt frukost. De små var pigga och ville ut i det vackra blå och skälla in dagen. Faktum är att det är Ada som skäller mest, lite trist men det hör lite till rasen.

Ett bra yogapass efter morgonkaffet. Bäddade och lade in en maskin tvätt. Duschade och så åkte jag till vackra Hjo. Idag var det underbart och Vättern låg spegelblank efter att nyligen ha avtäckts från dis. 

Jag köpte flik-block till Flisan, en sväng till handelsträdgården, besökte bolaget, handlade på ICA, tankade och kikade in på Hem & Hobby.

PÅ hemvägen ringde Flisan, hon var sugen på glass, dealet blev att hon fixade lite lunch åt oss. Tänk, jag kan fortfarande tycka fiskbullar är gott. Det ska ätas tillsammans med makaroner och med sked🤪 

Jag packade in allt jag handlat, vi åt lunch ute på altanen. Signe och Ada låg och solade sig, det är så härligt att se dem njuta så.

Jag vilade en stund på maten, hängde sedan en maskin tvätt ute. Massor av bin surrade i ormhasseln vi har utanför altanen, mängder med små söta bin.💋

Jag damsög och torkade klart i källaren, det hann vi inte med i går. Vi sa det idag jag och Magnus att nästa gång vi storstädar tar vi en våning i taget, det låter bra.

Min älskling kom hem, vi gick en promenad tillsammans därefter lagade jag middag och Magnus spolade av entréerna. 

Jag oljade in det nyslipade köksbordet och det fick en fantastisk finish😀så nöjda.

Flisan tömde diskmaskinen, jag fyllde den nästan igen. 

En underbart vacker dag har det varit idag, vindstilla här ute på vischan. 

Nu sitter vi och slötittar på en gammal Clintan film anno -83

Nedräkning, 5 dagar kvar och det ska bli så roligt och spännnade. Kommer att delge er alla när klartecken ges👍

Nu mina vänner är timman sen och jag är supertrött, är ledig i morgon också men har lite massage, samt yoga och körsång. Det blir ser jag fram till.

Hoppas ni haft en fin dag och hunnit njuta av det vackra.

Godnatt och sov så gott, kram💋