Måndag 27/3

27. mar, 2017

Saltade Macadamianötter och en iskall Lapin kulta får runda av den här enormt intensiva dagen av nöje och hemarbete. Skaraborgs städ har varit här och torkat alla våra fönster, det är ett härligt gäng som vi mer än gärna bjuder på fika och idag kunde vi ju sitta ute och njuta. Vill ni ha effektiv hjälp med städning generellt/fönsterputs så kan jag varmt rekomendera Skaraborgs städ-Skövde.

Modevisning med La Classe har vi haft på Eriks kök i Skövde. Så mycket snyggt vi fick möjlighet att visa upp denna kväll, två kalla damer-sommar/vinter och två varma damer- vår/höst. Vi har alla olika kroppsformer vilket är helt suveränt när man ska visa kläder. För vi ser ju alla olika ut och det är viktigt att de som ser visningen ska kunna känna och se att det finns modeller för alla😀En ny klänning hade kommit idag och den fick jag visa, den är supersnygg med fördelaktig drapering över magen, perfekt👍Ska visa er den när jag köpt hem den.

En sådan dag vi har haft idag jag och maken, ojojoj. Vi har fejat, skurat ,piskat och härjat runt här i huset och det som kvarstår nu är att torka elememten och dörrposter och golvlister uppe och det har jag tänk att göra i morgon samt storhandla. Det var tanken att vi skulle hunnit med idag men inte då, idag kändes huset enormt men ändå lättstädat med så stora ytor.

Vaknade tidigt, Flisan var uppe och åkte tidigt till skolan. Jag och Magnus vaknade då men vi låg kvar och tyckte vi kunde unna oss en extra stunds vila. Men vi var snart uppe och fixade frukost. 

Kaffet i yogarummet men vi hann faktiskt inte med någon yoga för vi satt och pratade och planerade dagen och insåg att snart var fönsterputsarna på ingång så jag gick upp och duschade och fixade till mig och efter det röjde jag ur alla fönster. Gardinerna lät jag vara kvar förstås.

Jag började torka lister och Magnus tog ut alla mattor. Jag åkte till Sörboden och köpte nygräddade wienerbröd och en söt tant stog före mig i kassan, hon hade också köpt winerbröd och sa -tänk så härligt att man kan köpa nybakat här i Värsås hon lyste riktigt upp- jag tyckte hon var så söt och jag kunde ju inte annat än att hålla med henne för visst är det helt ok att ibland köpa bakeoff särskilt när man inte hunnit baka nått själv.

Det blev 11-kaffe på en soldränkt altan. Supergott och trevligt. Efter det kom köksbordet ut. Min älskling laddade slipen och putsade till det rejält. Vi har ett obehandlat träbord och det behövdes slipas för att få en fin ny finish, bra blev det🤩

Magnus stekte vildsvinskorv till lunch och vi åt ute, vardagslyx på hög nivå. En kvart med näsan i solen och därefter körde vi igång igen. Ada låg och längtade efter Signe och lapade sol-en riktig livsnjutare.

Det blev dags för mig att fixa mina naglar och duscha igen. Modevisning i Skövde. Jag lämnade min älsking med det som var kvar. Kändes inte helt ok såklart, jag visste ju att allt skulle vara klart när jag kom hem. Han är en riktig klippa denne Magnus❤

Jag for i till staden, parkerade Solveighs söta bil på Arenaparkeringen och gick till butiken. Både Therese och Solveigh var på plats och plockade ut kläder som vi skulle visa. Jag flyttade min bil till säket ställe som INTE stängde innan 24:00

När vi var klara och hade plockat ihop smycken och smink begav vi oss till Eriks kök och hängde upp våra kläder i turordning. Vi fick lite mat och det smakade så bra. 

Folket började droppa in och 18:40 var alla på plats. Gästerna åt och vi gjorde oss i ordning för första rundan att visa.

Anette pratade om våra märken och kvaliteter, priser mm och våra gäster var mycket nöjda med allt😀

När vi var klara plockade vi sanbbt ihop våra pinaler och gick tillbaka till butiken för att öppna upp för våra kunder. Folk strömmade till och ville se mer av vårt utbud. 

Nöjd gick jag runt 21, de andra var kvar en liten stund till.

Så skönt att komma hem. Magnus hade lagt sig, han ska jobba i morgon. Flisan var hemma, trött efter en lång dag.

Jag plockade i ordning lite efter allt röj, la på de nytvättade köksmattorna, pratade med Flisan och slog mig ner här i soffan med en öl och nötter. Konstigt nog är jag inte mycket tröttare än vanligt trots denna intensiva dag.

Jag är nöjd och tillfreds, lite extra glad är jag också då jag i ett telefonsamtal  fick glädjande komplimanger från de som som är "projektledare" i nästa veckas nöjeshändelser..

Se fint foto på kvällens modellgäng bland mina bilder/fotoalbum.

Får önska er alla en god natt, hoppas er måndag varit till belåtenhet.

Kram till er mina vänner och sov så gott💋