Söndag 26/3

26. mar, 2017

Visst blev jag helt paff när jag och Solveigh avslutat yogapasset. Hon slog följe med mig då hon bor i närheten. Commercetaket var låst, helt igenbommat och jag som inte brukar vara inne i stan på söndagkvällar tänkte inte alls på att parkeringstak bommar igen så min bil fick jag inte tag på -inlåst tills i morgon om jag inte ville punga ut med 400:-😠

Sovmorgon😀riktigt skönt. Jag ställde om klockorna innan vi lade oss igår, alltid säkrast att göra det. Har missat det en gång. 

Frukost till tre små utsvultna därefter var det vår tur. Flisan skulle vara på sin musikalövning kl 10 så det var lite snabba ryck, ingen yoga hann vi med😥men men..

Vi kom iväg, släppte av Flisan därefter begav vi oss till mor och far. Storstädning var det som gällde, ut med alla mattor. Magnus piskade dem och jag körde igång med byta i sängar mm.

Ett underbart väder 16 grader, blåsigt förvisso men lite sommarkänsla. Tre timmar senare var vi klara och nöjda. Min söta mor grymtade lite om vi ställt tillbaka allt som det var innan, mamma, den ordningsamma💋

Signe lyckades ge sig ut på en egen LÅNG promenad och kom inte med hem. Hon hade dykt upp tio minuter efter det att vi åkt. Vi såg henne och ropade på henne när vi skulle till att åka men då sprang hon iväg med hög fart, lycklig och fri🤪Får hämta hem henne i morgon.

Vi hämtade upp Flisan som hade haft ett bra sång/danspass. Vi hämta mat på gyllene måsen då vi blev lite senare än vad jag beräknat, så storhandla får det bli i morgon.

Hem till solen på altanen, så ljuvligt härligt. Vi åt, drack kaffe och kopplade av. Magnus skulle in på ett möte för försvarets räkning och då passade jag på att lägga mig och vila. Somnade nog ett par minuter. 

Eddie och Edvin kom och var sugna på att hjälpa till med grävandet, Heidi kom och skulle hämta hem Wera. Gossarna kom igång, lånade handskar och arbetsskor. Jag bar ut dricka och vildsvinskorv samt våfflor med sylt och grädde. Var ju tvungen att boosta dem lite🙃

Min älskling som hade åkt MC in till Skövde var lite frusen när han kom hem, trots bra kläder. Han bytte om och hjälpte till med grävandet. Heidi åkte hem och jag åkte in till mitt yogapass. 

Så skönt, bara älskar det. Efter passet slog Solveigh och jag följe och småpratade lite om modevisningen i morgon b.la. 

Då parkeringstaket var låst erbjöd Solveigh att jag fick låna hennes bil, så glad jag blev. Då behövde Magnus inte åka in och hämta. 

En liten söt bil, åkte hem och blev så glad när jag såg att steg ett är helt klart till växthuset/orangeriet. Tjohooo, nu så..

Jag tömde tvättmaskinen och skiftade i torktumlaren. Omelett med svamp och kycklingkorv till kvällsmat. 

Nu ska vi snart se en film, vi är båda lediga i morgon och ska storstäda här hemma, det ska bli skönt när det är klart. Fint väder har de ju lovat så alla mattor kan vi hänga ut och piska😀

Snart är dagen blogg klar och det blir en film innna läggdags.

Misstänker att även ni haft en superhärlig söndag, så njutbart❤

Ny vecka på gång, som alltid och lite närmare återbäringen.

Puss och kram, godkväll!