Lördag 25/3

25. mar, 2017

Tänk att känna att lyckorus enbart av att hitta ett läppstift som motsvarar alla förväntningar jag kan tänka mig. Jag har letat läppstift i åratal runt om i världen och inte hittat vad jag sökt men idag så hände det i Skövde på H&M.

Alla som känner mig VET att jag är tokig i läppstift och jag har en stor förkärlek till lite toner åt brun/fudge/toffe och en gång i tiden hade MAKE UP STORE en nyans som jag älskade, så försvann den nyansen och sedan dess har jag letat efter andra märken som haft något liknande men utan resultat. Det slutade med att jag i höstas köpte egna ingridienser och tillverkade eget läppstift. Det blev riktigt bra och fin färg, glad för det men har ändå sneglat runt efter den där rätta...

Jag hittade rätt av en ren tillfällighet, rätt så ny vän lade ut ett foto och jag reflekterade över att hennes läppstift och tog reda på märke och nyans, och i morse när jag åkte in till jobbet tog Flisan upp ett läppstift ur väskan av just det märket och en underbar färg. Så idag när jag slutade gick jag och mötte stora kärleken på H&M och på måndag ska jag köpa hela lagret🤪

En underbar dag på alla sätt och vis har det varit. Jag vaknade tidigt men ofta gör det inget för solen hade brett ut sig och fåglarna var i full gång. Jag gick upp och utfodrade de små, släppte ut dem och åt frukost. Väckte Flisan som skulle ha heldag med sin teatergrupp vaknade till och gjorde sig i ordning.

Morgonkaffe och yoga kändes som pricken över i och därefter bäddning och dusch. En så härlig färg det blev på håret, är så glad för det😀

Hundarna tittande frågande på mig- måste vi gå in, nu? Magnus jobbade och skulle komma hem snart så det behövde inte vara inne så länge.

Vi for in till Skövde, jag gick till Maxmode och Flisan tog en sväng på staden innan hon skulle ner till Nyeport. Längesedan jag träffade Birgit och det var roligt att hinna prata en stund med henne. Vi hade en helt ok arbetsdag men lite segt efter lunch. Vi stängde butiken 14 och åkte hem åt varsitt håll.

Min älskling satt på altanen när jag kom hem, jag värmde lite mat och efter det tog vi 3-kaffet på altanen. Så kikade vi och mätte ut vart vi ska ha vårt växthus, spade hämtades och första spadtaget var gjort, äntligen var vi igång, så underbart❤

Magnus grävde och jag fyllde skottkärror med stora grästorvor. I morgon kommer sönerna och hjälper till under eftermiddagen och det kommer bli till god hjälp.

När solen försvann runt husknuten gick vi in och jag gräddade våfflor och Magnus satte igång bastun och tog en runda på Viking.

Vi åt, gav det små lite smakbitar, gissa om det var uppskattat.

Ner till bastun, det mest märkliga var att Signe som annars är först in och sist ut inte alls var så entusiastisk idag, knepigt beteende. Hon ville in men det var lika snabbt ut, fram och tillbaka. 

Vi duschade, delade på en öl och satt och småpratade lite om allt som komma skall.

Jag hängde en maskin tvätt, så gick vi en trappa upp och såg en riktigt bra film.

Så blev det dags för mig att hämta den lilla vid Arenan, teatergruppen hade varit ute och ätit och spelat shuffleboard. Hon var trött, nöjd och belåten. De övar ett kortare pass i morgon.

Nu ska jag strax ner till köket och ta en kvällsmacka, lite hungrig då våfflor inte mättar så länge, därefter blir det till att ställa om alla klockor innan jag lägger mig.

En härlig lördag, känner mig så glad och tacksam för det mesta och i morgon ska det bli en skön dag enligt prognosen och massor av saker har vi att göra som vi vill få klart.

Hoppas ni haft en bra dag och en fin kväll, godnatt mina vänner och sov så gott.

Kram😘