Fredag 24/3

24. mar, 2017

Nio månader kvar till julafton🤪

En solig vårdag har vi haft här i Skaraborg med tolv grader som mest, helt suveränt. Jag har varit ledig och fått en hel del gjort. Vaknade halv sex av att några kossor råmade förtvivlat,  de var väl sena med utfodringen, morr.

Låg kvar och kurade med mina små sängvärmare en stund till. 

Heidi och Wera kom vid halv åtta jag hade frukosten klar då. Vi åt tillsammans och tog kaffet på solsidan, endel av våra rum byter namn då och då och idag kom jag alltså på ett nytt till musik/yoga/rosa rummet😀

Flisan kom och höll oss sällskap, hon hade en del riktigt kloka tankar, att delge oss, blir så varm i hela kroppen när jag förstår att saker jag tjatat om ger resultat. 

Heidi tog ut våra kelgrisar på kissrunda och jag duschade och fixade till mig. Vi kom iväg i perfekt tid, Flisan till skolan, jag till frissan och Heidi skulle hem. 

Lite drygt två timmar senare var jag klar hos Hanna och supernöjd. Hon snitsade till håret som jag säkert inte kommer att få till det själv, så brukar det vara😲

Hem till gården igen, gick ut och vallade de små innan jag begav mig till Dala och Gunzan. Hon bjöd på blomkålspizza i solen på hennes soldränkta altan och allt smakade mer.

Skönt att blir lite ompysslad💋

Begav mig hem vid tretiden.

Hade hängt ut sängkläderna på morgonen så jag bäddade och tog upp köksmattorna, in med en i maskinen. Magnus och jag ska ha storstädardag på måndag och fönsterputs -Skaraborgsstäd kommer också. Det ska verkligen bli härligt att torka och skura överallt, vårfräscht.nu

Mina kunder kom på avtalad tid, vi drack en kopp kaffe innan. 

Min älskling kom hem, han hade hunnit med en sväng till bolaget och ICA, han hade fått en hel del olika saker idag på sin runda, en hel låda chips, viltkorv mm.

Jag lagade till en krysstark kycklingkebab, gott som tusan blev det 👍

Vi röjde upp i köket och tog oss en trappa upp. Nu sitter vi här och skriver och smuttar på ett gott vin, så trivsamt. Magnus ska lägga sig nu, han jobbar och upp mitt i natten, jag ska också till arbeta i morgon men har lite annan avgångstid🤪

Flisan har heldag med sin musikal i morgon och även på söndag. Vädret ska ju bli härligt så vi ska ta mer än första spadtaget på grunden till vårt växthus.

Hoppas ni haft en bra dag, en fin vecka och en skön kväll. 

Nu ska jag runda av här, säga godnatt till mr M och knö mig ner hos Flisan i kväll.

Sov så gott, kram