Torsdag 23/3

23. mar, 2017

Avkoppling i soffan, är behagligt trött efter en dag som inte varit så ansträngande på något vis, tvärtom. Är ledig i morgon, ska till Hanna och klippa håret och färga in lite röda slingor eller hur hon nu har tänkt det, hon har en plan😀

Heidi kommer tidigt och äter frukost med mig och Flisan. Vi ska vara "barnvakt" åt Wera, jag ska äta lunch hos Gunzan och ha lite massagekunder på eftermiddagen. 

Kollade mailen det första jag vaknade, väntade på två, ett hade kommit. Nya saker att rodda i.

Började dagen på FB att skicka en PM till Christine min körledare och hon har lyckats lösgöra sig från ett möte och ställa upp på ett litet "projekt" en specilell dag. Hoppas nu att det kan bli några ur kören som trots att det är mitt på dagen kan stötta upp med liten sånginsats🤩

Frukost för alla idag, Flisan hade sovmorgon till framåt lunch, det blir så ibland med lektioner som blir lärarlösa.

Kaffet i det ljusa härliga rum med takdekor där solen flödade in. Hade äran att få dela den stunden med min älskling. Taxyoga på hög nivå blev det idag, Signe var på hugget och ville verkligen vara med.

Skönt med den avkoppling och sinnesfrid som detta ger, samt det känns som om jag blivit lite längre🤪

Dusch och fix, puss och kram, så bar det av tll Lidköping. Dessväre inget morgonkaffe i dag för min väninna var upptagen denna morgon. 

Ett inlägg på FB om ett en sjuk tillställning som går av stapeln i Kina i sommar -dog meat festival- har fått mig så illa berörd. Jag har svårt att greppa att detta verkligen ÄR verklighet. Jag har tittat på den sidan/länken och blir helt förlamad av sorg och förtvivlan. Jag har givetvis skrivit under protestlistan men tusentals djur kommer även i år klubbas, misshandlas till döds, kokas levande, u name it. Jag har svårt att förstå hur detta över huvud taget är något som människor ser ett nöje i, känner mig bedövad av mina känslor.

Lugn dag I Lidköping. lite strökunder som var inne för att se utbudet och hämta lite beställda varor. Butiken i Lidköping har 1-års jubileum i morgon med fina erbjudanden och överraskningar-välkomna dit!

Jag låste och begav mig hemåt strax efter18. Stannade till på Lidl och handlade yoghurt och valnötter. 

Skönt att komma hem, Magnus hade byggt klart ett mjölkbord och grejat med Kian idag. 

Vi stekte pytt , ägg och kycklingkorv till kvällsmat. Jag röjde upp och Magnus plockade i ordning det han ska ha med sig till jobbet i natt, därefter gick vi upp och satte oss tillrätta i den del av soffan som inte var ockuperat av smågrisar. 💋

Nu har min stora älskling lagt sig, Flisan läser och spelar samtidigt hur nu det är möjligt och jag har strax skrivit klart dagens epistel och ska lägga mig faktiskt. Kryper ner i "mitt" sovrum för att inte störa den sovande..

Här har det varit ett vackert men kyligt vårväder, kanske ni hunnit ta en kopp i lä och njuta lite, annars blir det kanske en ny chans i morgon.

Nu läggdags, natti natti!