Onsdag 22/3

22. mar, 2017

De flesta som har familj tycker ju kanske att de har den finaste familjen och så är det ju även för mig, jag är inget undantag. Visst är många av oss lite brokiga och visst är det underbart att en familj är full av olika individer, med olika intressen tycke och smak, ja att vi är olika helt enkelt😀För övrigt har jag inte följt den här serien heller. Har ju en egen fin familj att ägna tiden åt.

Vaknade på tok för tidigt i morse 5.33, suck. Låg kvar och drog mig en timma. Nej, det gick ju inte att ligga där så det blev till att gå ner och mata de små svältande..

Frukosten smakade bra som den alltod gör, när kaffet skjunkit ner var det dags för härligt yogapass. Ska nog skriva ett litet schema👍

De små var glada att jag inte skulle iväg, så när jag ställde mig på Viking så kom båda upp och bänkade sig i soffan. Tänk, de vet vad som gäller. De trodde nog att jag var helt ledig idag.

Ett gott träningspass 3.1 km kändes toppen. Under tiden jag svalnade bäddade jag, vattnade blommorna- nej det gjorde jag inte alls för vi har i princip inga blommor utan gröna växter🤪så det så. 

Skönt med en dusch, fixade till mig. Kände mig extra fräsch idag, skönt!

In till Västerhöjdskolan för utvecklinssamtal. Mötte Flisan och hennes mentor, en lugn och trevlig människa. Det var ett bra möte och visst, det finns en hel del att jobba på men det tar ju ett tag att slipa diamanter🤩

Gick ut med Ada och Signe, det blåste kraftigt, vet inte om jag vill kalla det vårvindar direkt men-koskit luktade det i allafall. Det är väl dags att börja gödsla.

Åkte in till Skövde och Maxmode denna eftermiddag. När jag nästan skulle runda hörnet ner til butiken så fullkomligt föll det en äldre man på mig. Han stog och pysslade med sina påsar han bar på samt att han hade en krycka. Faktum är att det kändes som om det blåste till och han föll ner på mig. Lyckligtvis klarade mannen sig helt oskadd, det första han sa var -tur att rutan klarade sig. Folk på gatan kom snabbt till hjälp och hjälpte mig att få upp honom. Vi pratade en hel del med honom. Inga skador, pust🙂

Mannen stapplade vidare med sina påsar och krycka. Helt opåverkad.

Söta Birgit var på plats, vi tog oss fem minuters kaffepaus när hon slutat och butiken blev tom. Kul att träffa henne, längesedan nu och vi ses igen på lördag då vi arbetar tillsammans igen.

Lugn eftermiddag, jag låste och gick 18. Therese mötte upp mig efter sin yoga, vi åkte direkt till Hentorp, jag till kyrkan och hon gick hem. Hon bor ett sk "stenkast" från kyrkan, men hon kom tillbaka när kören började. 

En PR grupp är tillsatt och jag ingår i den, vi ska försöka få till en liten filmsnutt med hjälp av folk som är duktiga på det området som vi sedan kan lägga ut på nätet och det tror jag kan bli både roligt att genomföra och att det kan generera det vi vill ha ut av det. 

I kväll övade inför vår körinsats 7/4 samt inför påsken.

Nu är jag hemma igen och vi har nyligen kvällsfikat, det smakade mycket bra. På hemvägen hämtade jag av en 5-liters dunk med silver MSM och i morgon ska jag köra igång med att boosta mig🙃

Dags att krypa ner, i morgon blir det Lidköping och kanske våren kommit dit.

Hoppas ni haft en fin dag och som jag , längtar tills i morgon.

Natti natti, kram!