Måndag 20/3

20. mar, 2017

Så många härliga program det finns, vissa är riktigt underhållande och visst har jag sett ett antal av denna matlagningsserie där man bakar för glatta livet. Det hade kanske varit roligt att vara med där..

Härliga måndag, seg som tuggumi förvisso, särskilt på jobbet. Folk drar öronen åt sig när det faller snö, de skjuter upp sina måsten tills i morgon och faktum är att hade inte jag jobbat så hade jag valt att stanna hemma idag jag med. Inte av någon större anledning utan mest för att det varit grått och trist. Kontraster till gårdagen, men de har ju lovat underbara temperaturer och solsken till helgen så jag kan ta lite grått och trist i  väntan på... VÅRDAGJÄMNING idag 11:29 exakt klockslag🤩 Välkommen du underbara vår!

Vaknade strax efter 6, Flisan var på g till skolbussen, jag bestämde mig för att ligga kvar och dra mig en liten stund. Puss & kram samt lite förmaningar, hon är 16 men jag är ju hennes mor och måste få "tjata" lite🤪

Inte låg jag kvar någon längre stund utan gick upp och rev upp Flisans säng, och satte på en maskin tvätt. Ada var väldigt ivrig på att komma ut och skälla in morgonen.

Sedvanlig frukost till oss töser, kaffet i det rosa rummet där ljuset är mest påfallande även dagar som är grå.

Morgonyogan var extra härlig idag, två nya positioner från gårdagen. 

Bäddade, duschade och fixade till mig, redo för en promenad med de små men ingen av dem var intresserad av att gå ut. De hade grottat ner sig på var sitt ställe som de brukar men när det är lågtryck är de märkbart påverkade.

Jag for in till jobbet, städade av butiken, låste upp 10.

En lugn förmiddag må jag säga. Therese kom och det är något att se fram till, en rar och glad kollega att ha några timmar tillsammans med. Hon visade några nya yoga moves, ska testa dem i morgon😀

På min lunch gick jag ut en runda på stan samt åt lite lätt lunch.

Eftermiddagen förlöpte i lugnets tecken. Jag gick hem strax efter 18 idag, det var folk kvar (vår frisörska b.la) så jag låste inte idag.

Stannade till i vår närbutik Sörboden och inhandlade det som efterfrågades hemma, körde därefter hem till mitt älskade hem❤

Potatisgratäng ala "bortgjord" huss in i ugnen på 200 grader, en ny maskin tvätt, dukade och skar upp oxfilén. Rörde ihop vitlökdressing och skar upp grönsaker. Skar ner färsk broccoli och blomkål och satte det att koka.

Stekte köttet snabbt lätt och ropa ner familjen.

Vi åt och det var längesedan jag såg min lilla tös äta så mycket🙃Mumsfilibabba!

Lite tråkig post kom det idag, nya samtal för Magnus i morgon..

Vi gick en trappa upp efter maten, spelade Yatzy med Flisan och nu är det chilltid med TV-spel och skrivande.

En lugn dag, kanske lite för lugn jobbmässigt dock men annar är jag nöjd. Hoppas ni haft en bra start på veckan och er kväll varit avopplande.

Nu blir det lite annat skrivande, har några måsten..

Natti natti💋