Söndag 19/3

19. mar, 2017

Äntligen hemma är också ett program i Tv4 vet ju de flesta och så är även min man😀Han var ju nere i Skåne på klassträff igår kväll men är nu tillbaka i hemmet.

Smaskade nyss i mig 3 ungsmackor med skinka, ost och purjolök och det var så gott. Har varit på yoga med Therese ikväll och vi bastade efteråt, så skönt. Längesedan vi bastade hemma nu, vissa saker blir i perioder känns det som. Känner mig lite lätt mörbultad då jag härjat i trädgården i 3 timmar så det ska bli skönt att göra kväll tidigt.

Sovit dåligt och det berodde på att jag blev störd över att jag inget hörde från Magnus igår kväll/natt, inget sms om hur han hade det och inget godnattavskyr att vara så känslig, ni som vet hur det känns och hur det kan vara förstår hur jag menar. När man är långt ifrån varandra vill man ha litet livstecken. Nu visste jag ju att han var i goda händer men ändå..

Trött när jag vaknade , hade behövt sova flera timmar till men som ni vet är den biologiska klockan inställd på sommartid.

Frukost till de små, Flisan kom ner och rostade några mackor. Jag tog kaffet i det soldränkta rosa rum med vacker takmålning. Lilla Signe kom och hoppaade upp på armstödet på den stora fåtöljen, solen låg på där, lilla gottegrisen💋Ada hade gått upp och lagt sig på fället i TV-soffan. Livsnjutare som enbat slåss för sin mat och tjurar bara när de måste duscha eller gå ut i ösregn.

Det blev faktiskt ingen yoga i morse, orkade inte och dessutom visste jag ju att jag skulle på ett pass i kväll så jag njöt av kaffet extra länge istället.

Jag skakade av allt "bös" på kläder som åkte in i tvättmsakinen. Gjorde mig iordning och hann precis klar när min massagekund kom. En speciell sådan som lilla Signe älskar oerhört❤

Lite yogaövningar fick denne med sig i bagaget och jag hoppas det på sikt faller väl ut.

Hängde tvätt, röjde undan på altanen som låg i fullt solsken.

Mannen kom runt 13 tiden och var snabb på med arbetsklöder och hjälpte mig där ute i den stora trädgård som vi har. Älskar den, så härligt att ha gott om plats även ute.

Vi röjde undan det som vi skulle gjort i höstas men det var ju sommar sent och den avlöstes  av snöstorm kändes det som så mycket fick vara kvar tills idag. Steg ett klart, yes👍

Magnus hade varit och hälsat på sina vuxna barn och med hem hade han en sten som jag fick av Frida som hon tagit med sig hem från USA, gissa om jag blev glad.. en till min samling🤩

Vi åt en spartansk lunch bestående av en köpesoppa och knäcke med ost, ja också kaffe såklart. 

När vi var klara där ute med det som var tanken var det exakt tid att bege oss till mor och far. Flisan skulle bli bjuden på bio av Heidi så hon åkte med oss in, Niklas for hemåt Billdal igen. 

Det blev städat i både stuprännor och inomhus, två flugor i en smäll som det heter, därefter blev jag avsläppt i city vid Actic. 

Ett härligt pass, kändes mycket välbehövligt och skönt. Vi bastade och när Therese blev upphämtad av sin man gick jag bort till bion. 

De var glada och upprymda av filmen de sett- Skönheten & Odjuret.

Wera hade varit hos oss under tiden så Heidi skjutade hem oss och tog med lilla Wera.

Så hungrig jag var när jag kom hem och det blev varma mackor och mys vid brasan med mina älsklingar , ja småfickorna vet ni ju att de bänkar sig på fällen först av alla.🤪

Nu här jag mätt trött och klar med dagens blogg och ska ta ett besök i damrummet och vidare ner i sänghalmen.

Hoppas ni haft en skön söndag mina vänner och laddat inför en ny vecka som avslutas med sommartid😀

Godnatt och sov så gott!