Fredag 17/3

17. mar, 2017

Sömnig och ska snart lägga mig. Vi har nyss avslutat en actionfilm- Italy job, en helt ok film. Jag jobbar imorgon men har lite sovmorgon, börjar 11. Magnus ska ner till Helsingborg på klassträff och som tur är är han frisk idag😀

Vaknade skräckslagna inatt när dörren till vårt sovrum smällde igen. Det blåste så kraftigt runt 3-tiden i natt och regnade/haglade. Vi har alltid vårt fönster öppet och det såg ut som det kastades in en spann med vatten😥Det blev väl korsdrag på något vis men fy vad rädda vi blev. Efter det hade jag svårt att somna det hade däremot inte min älskling.

Vaknade återigen strax efter 6, vinden hade lugnat sig avsevärt och regnet upphört.

Lade mig i Tv-soffan och vilade lite. Ville inte gå upp låg och gosade med Ada en stund. Strax efter 7 tassade jag ner i köket, följd av, gissa vem?

Matade de små och pysslade med vår frukost. Halv 8 kom mannen upp och strax efter lilla Flisan. 

Efter kaffet blev det yoga, jag fixade till mig och gjorde mig beredd för mitt samtal. En massa frågor mm. Jag tog tog på mig strumpor och stövlar och begav mig till jobbet under pågående samtal.

Det blir nog bra det här😎

Söta Therese var på plats, vi hade ett rätt så lugnt pass tillsammans och jag var kvar alena efter 14. Plockade upp lite varor som kom, vek och lade rätt i hyllor mm. Låste kl 18 och begav mig hemåt. Stannade till på Sörboden och inhandlade lite förnödenheter som choklad, chips, 🤪ja visst köpte jag mjölk, yoghurt och pålägg också. 

Väl hemma packade Magnus upp det jag handlat, mina söner kom och jag hjälpte Eddie med att fixa till frisyren. 

Jag fixade till lite kvällsmat åt ungdomarna. 

Gossarna bagav sig in till staden igen och jag och Magnus satte oss och såg en film. Lite vitöksdip och morotsstavar satt fint. Flisan och Niklas spelade tv spel och kvällen blev lugn och mysig. 

En rätt så bra dag, skönt det och ett steg längre i processen.

Hoppas ni har haft en bra vecka och en trevlig kväll.

Godnatt allesammans, sov så gott💋