Torsdag 16/3

16. mar, 2017

Så mycket bättre idag😀

Idag har jag mått mycket bättre, dagen i sin helhet har varit avsevärt bättre än i går och känslan från gårdagen är bortblåst.

Ett glas vin kan man ta vilken dag i veckan som helst tycker jag och i kväll när jag kom hem hade min älskade hällt upp lite vin åt oss, tänt ljus och dukat fram kvällsfika, TROTS att han var lite krasslig, det ni🤪

I morse var det blå himmel och vindstilla när jag vaknade. Magnus hade gett sig iväg runt 2 tiden i natt. Jag tyckte väl att han skulle stannat hemma men han är vuxen och får bestämma själv. 

Morgonen var stilla och lugn förutom fåglarna som höll på med alla de bestyr som deras biologiska klocka klämtade om.

Frukost till alla hemmavarande flickor och det brukar vara 4 och så även idag. Kaffet smakade ljuvligt och när diskmaskinen var i gång var det dags för yogan.

Yoga är en livsstil, jag har inte hållt på med det så länge att jag kan säga att det är min livsstil men det kommer att bli. Mina kommande barnbarn kommer att få yoga, nyttig mat, sång, musik, dans, kärlek mm massor av underbara ting av mig💋

Efter yoga blev det dusch och vi blev klara i bra tid jag och Flisan för avresa mot Skövde. Jag släppte av Flisan på Valle, så körde jag Ada och Signe till mor & far. 

Di gamle var uppe, jag lämnade hundarna ute och de njöt av att få vara ute med nya dofter i nosen🤩

Så till Lidköping och kaffe med prat hos väninnan Anneli, hon var äntligen frisk nu och nästan återhämtad av influensa/lunginflammation den stackarn..

9:58 låste jag upp butiken och satte upp dörren, ville ha in lite vårluft. Förmiddagen bjöd på lite pyssel med varor och kunder.

Skyltade om och fixade det som fanns på "att göra listan" fick ett samtal som jag väntat på och i morgon kl 10 blir det intervju. Vissa saker känns självklara och andra saker får man ev se till att få till. Ja ni kommer att förstå om ca 2 veckor. 

Låste 18, rätt så nöjd med dagen. Åkte till Solbacken och hämtade de små. Skulle städat men inte var det rätt tid på dygnet att köra igång med det så vi åker dit på söndag Magnus och jag.

Längtade verkligen hem, det väl upplysta huset kändes så välkomnande denna kväll. När jag öppnade dörren stod min älskling där med öppna armar i en varm omfamning och hälsade mig välkommen, så härligt❤

Vi fikade, pratade. Flisan var trött i kväll och tänkte komma i säng tidigt. 

En trappa upp hamnade vi i TV-soffan och såg några avsnitt av MACKEN, erkänner att jag kan alla låtar och de flesta repliker🤪.Min älskling var trött och somnade till i soffan, älsklingen som man har lust att bädda ner med tvångströja, han är ju inte kry..

Hoppas ni haft en bra dag mina vänner, att kvällen gett det som ni förväntat av den. En vårlik dag lägger vi till handlingarna och ser fram till i morgon då det blir en helt ny🙃

Godnatt och sov så gott, kram😘