Onsdag 15/3

15. mar, 2017

Solen har varit räddningen av den här dagen. Även jag har dagar som jag helst vill gräva ner och denna är en sådan. 😥

Hemma sent i kväll, satt och inväntade min syster som var på ett möte som aldrig tog slut så jag åkte hem. Kändes så klart inte bra men jag var trött efter dagen och ville hem, ska upp tidigt i morgon. Jobba i Lidköping och innan dess köra de små till mor och far då det inte löste sig med tillsyn. Inte ofta det inte löser sig men i morgon blir det så.

Ska fatta mig kort i kväll då inspirationen till att skriva är låg och jag vill att det ska bli i morgon så fort som möjligt.

Min förkylda älskling som inte kan acceptera att han är dålig vaknade vid 3 i natt och var uppe på toa och jag vaknade till såklart och hade svårt att somna om. Det blåste ute och det medför en massa ljud som väkte mig ändå mer och så började hjärnas tankehjul snurra. Låg väl vaken minst en timma, suck..

Somnade om såklart och vaknade slutligen halv 7 och gick upp. Trött och inte på hugget. Fixade fram frukost och Magnus kom ner fast jag tyckte han kunde ligga kvar och "vara sjuk"😙men envis som en gammal get så ville ha inte kännas vid att han var dålig. 

Vi åt och jag skulle in på ett möte så morgonyogan uteblev och det kändes inte bra men men. En snabb runda i damrummet och så bar det iväg. 

Mysig frukost och info, men vi hann inte med allt dessvärre som ändå kändes viktigast så det kändes lite snopet.

Min syster hade glömt att delge mig att hon kom med ett tåg så det blev en mer än en timmes väntan på henne efter mötet, suck..

Väl hemma dukade Magnus fram lite fika och vi kunde sitta och njuta på altanen. Blåsigt men SOL, helt underbart och denna stund räddade dagen. Jag var ju trött efter nattens avbrott i min sömn och morgonyogan uteblev, två saker som inte var bra.

Jag fick hjälp av Anja med ett superviktigt mail och det är jag oerhört tacksam över❤efter det åt vi lite lunch-tonfisksallad som Flisan fixade, hon var också hemmavid idag för att hon hade huvudvärk och kände sig lite hängig. 

Jag packade ner kläder för yoga och Anja och jag åkte in till stan. Jag skulle på yoga och sedan kören och Anja skulle på ett möte och följa med hem sedan och sova över. 

Kom precis minuten innan passet började och Therese var på plats och höll en plats till mig. Mitt påslag av det "sura" filtrerades under passets gång men jag lyckades inte hitta den rätta känslan idag

Vi gick till Rådhuset och fikade och unnade oss lite sötsaker, precis vad vi behövde. Vi kom i bra tid till kören som idag bestod av övande inför kommande projekt 7/4 då vår kör ska medverka i en stor musikal- Från Broadway till Duvemåla på stadsteatern, spännnade spännande.

På hemvägen skulle jag hämta upp Anja men hennes möte var försenat. Orkade inte vänta ut det utan åkte hem. Kändes inte bra men hon hade sängplats hos väninna så för den saken skulle var de ingen fara.

Trött och inte alls påfylld som jag brukar vara när jag kommer hem från kören, kanske berodde det på dagens innehåll samt att övningen i kväll inte gav den energi som den brukar av förståeliga skäl, suck..

Nu ska jag strax runda av, den här dagen kommer att läggas i mappen "dagar som är energitjuvar" 

Magnus beställde växthuset idag, han har fixat till matsalsbordet och jag är glad för det men känner inte den glädje jag borde av förklarliga anledningar.

Tänk, även jag har dåliga dagar och som Alfons Åbergs kloka pappa sa- det är bara bra att ha en dålig dag då och då för att det ska bli skillnad när man har de bra dagarna för hade alla dagar alltid varit bra ja då visste man ju inte att de var bra dagar🤪klokord som Alfon sa..

Hoppas ni hunnit njuta av våren, att ni haft en bra kväll och får en god nattsömn.

Nu blir det sängen..natti natti