Söndag 12/3

12. mar, 2017

Vissa saker som man åtar sig/tackar ja till vet man inte riktigt VAD det är man tackar ja till. Nu ska jag verkligen inte klaga på något vis men det projekt som är på gång blir ju vad man/jag gör det till och visst vill jag att det ska vara perfekt så långt det bara går. Då handlar det ju inte "bara" om det som är grunden till alltihopa utan allt annat runt omkring, allt från att fönstren är putsade, till hur jag ser ut🤩mängder av små och stora detaljer ska finslipas därför att jag vill att det ska vara tipp topp och vem tusan hade inte velat det i ett sådan här "projekt"- Jag ser stort fram till detta och det ska bli superkul och samtidigt lite reklam för närområdet. Mycket förberedelser men det är det värt.

Torr luft var det i kyrkan i Hentortp i sen eftermiddag när vi medverkade i en mässa. Vi sjöng 5 låtar samt medverkade i psalmerna såklart. En bra predikan idag, bara luften och strupen som var torr, hade det behövt en större klunk nattvardsvin🤪

Härliga söndag. Vaknade samtidigt med tuppen, eller strax efter. Grannens tupp har inte kommit i gång med att gala vid soluppgång..

Magnus hade gått upp runt 6 tiden och självklart vaknade jag till då men lyckades somna om ca tre kvart.

Skönt att ha gott om tid på morgonen, tillgodose de små, äta och dricka kaffe i lugn och ro samt köra ett yogapass på ca 20 min, en god investering😀

Flisan vaknade och slöt upp till kaffedags. Hon hade dans och sång med sin teatergrupp idag så hon åkte med mig in till Skövde. Lämnade av henne vid medborgarskolan. Så körde jag hem till Eddie, han skulle vara lite babycare till Ada och Signe under tiden jag var hos min bror. Visst klarar de sig några timmar men vet att Eddie tycker det är mysigt att ta hand om dem.

Kaffe och mys med Idun, vi pratade om det kommande syskonet. Hon hade fått nya "frostiga" tennisskor🙃

Vid lunchtid var jag tvungen att åka vidare och jag stannade i Skara på Citygross och handlade. Många varor jag handlade var mycket dyrare än på ICA Kvantum, där ser man.

Jag hämtade upp Ada och Signe, hämtade upp Flisan, hon blev en kvart sen. allt hade gått bra idag med och alla var nöjda med hennes insats, så roligt. 

Vi åkte hemåt,  jag packade upp och lagade till en stroganoff med massor med grönssaker och kalkonkorv från Igelsta, den slår ALLA rekord. Den kan jag varmt rekomendera.

Vi åt, jag gjorde mig i ordning inför kvällens sångginsats. Skövde Gospel levererade👍

När mässan var slut åkte jag raka vägen hem, ok då, inte ritikgt, stannade till på Sörboden här i byn och pratade med innehavaren om special mission.. Det mesta går att lösa med en viss framförhållning.

Efter mässan var jag så torr i halsen, trist men luften i kyrkan idag var ingen höjdare🤨

Hem till Flisan och deövriga flickorna, ringede min man som var på väg upp från Helsingborg, en last i Halmstad skulle på sedan tillbaka till Skaraborg. 

Jag åt ett par ägg och plockade ur diskmaskinen. Jag och Flisan spelade Monopol. Vi har båda tidig start i morgon. Jag ska till tandhygienisten kl 8 och Flisan till skolan.

Min lediga måndag är fulltecknad av enbart mycket trevliga saker ❤

Hoppas er söndag varit avkopplande och helgen mysig i sin helhet.

Nu ska jag runda av här och ta en extra omsorgsfull omgång med tandborsten så jag inte får "skäll" i morgon bitti😙

Godnatt och sov gott mina vänner.

Kram