Lördag 11/3

11. mar, 2017

Robin Bengtsson can´t go on, men jag kan😀

Så var stora svenska Mellofinalen avklarad och visst var Robin tippad till en potentiell vinnare MEN jag tyckte att det fanns fler värdiga vinnare.

Våren- den blomstertid nu kommer, nu får jag gå utan strumpor och skor och det har jag gjort idag. fFörsta promenaden barbent iförd klänning och träskor, ja jacka också då..så ljuvligt. 

6:10 vaknade jag idag, tänkte somna om och intog min favvoposition men lyckade inte komma till ro att sova en timma till vilket jag hade önskat. Gick upp och körde igång morgonens bestyr. Solen bara vräkte sig ut över ännu rusen mark men mycket snabbt tinade allt upp under morgontimmarna. 

Frukost till de små och mitt ägg blev perfekt och lika gult som solen.

Kaffet drack jag i det härligt ljusa musik/yogarummet. Efter det ett härligt pass som nu känns lika viktigt och välgörande som själva frukosten💋

Hade gott om tid på mig tyckte jag, hann hänga ut sängkläder och vattna blommor och duscha. Jag vet att jag berättat för er tidigare att tiden liksom kan tyckas stå stilla här hemma ibland och tidigare har det varit runt 8 på morgonen men i morse var det kvart-tio minuter i nio. Allt det jag hann i lugn och ro på 7-8 minuter kan jag omöjligt ha gjort. Vi har klockor i varje rum och jag kollade tre av dem under tiden jag grejade, så in i duschen och efter det kikade jag på klockorna igen och insåg att tiden banne mig stått stilla. Vet att det är omöjligt, eller inte.

Fixade till mig och tog på min nya top från Margit Brandt, körde genom ett soldränkt landskap in till city och öppnade butik La Classe kl 10.00

En lugn förmiddag, min kollega Solveigh kom kl 11, vi drack lite kaffe och pysslade om våra kunder både med kläder och övriga tips. 

Jag slutade 14 idag, gick till bolaget och köpte med lite vin hem, ringde min älskling och bad honom att sätta på kaffe och plocka fram lite fika i solen.

Det var ljuvligt att komma hem, kaffe och hård ostmacka i solen, så underbart. Intet fattades mig där och då❤

Magnus hade börjat bygga ramarna till de mjölkbord som är beställda, hörde att grannen sågade ved, fåglarna "väsnades" det doftade VÅR. 

Magnus gick ut i sin snickarverkstad, jag bytte om vilket jag oftast gör när jag kommer hem, klänning idag. Tog på mig träskor och jacka och tog med mig hundarna och gick ut. 

Magnus släppte skruvdragaren och följde med mig på en runda över gärdena. Vilka kontraster, för trre dagar sedan var det minusgrader och snöstorm och idag gick jag barbent, barfota med klänning och vårsolen bara flödade, det är det mest fantastiska med just våren- oberäknelig🤩

Väl hemma gick jag och strosade i trädgården, våra krokusar hade slagit ut bara på en dag och trängdes lite här och var. Jag plockade fram varsin cider, vi flyttade fram två caféstolar i solen. 

Det blev dags att laga middag. Magnus gick ut och drag i några fler skruv. 

Potatigratäng med mycket vitlök och kalventrecote till det, inte så svårt att äta mer än man borde🤪

Flisan kom med buss till Värsås, jag hämtade henne vid 19 tiden. Hon var nöjd och glad, hon och Niklas hade mest varit ute idag och grejat med hans ena bil.

Vi spelade ett par rundor Yatzy innan melodifestivalen. 

Så var den avklarad och både chipsskålen och vinflaskan är tom. Nu kvarstår en runda i damrummet innan det blir dags att krama kudden , min man och de små hårbollarna.

Hoppas verkligen att ni hunnit och kunnat ta vara på denna dag.

Min älskling jobbar i morgon och jag ska till min bror och fika. Flisan har dans och sångövning hela dagen och jag sjunger i en mässa med min kör kl 17. Blir en toppendag👍

Godnatt mina vänner och sov gott.

Kram