Fredag 10/3

10. mar, 2017

Grattis till supersöta ADA som har haft namnsdag idag. Hon ha fått massor av kärlek, god mat, lite extra smaskigt och lapat sol, en härlig långpromenad med lite harskit att mumsa på, en toppendag för en liten hund😀 

Trött och nöjd sitter jag och mumsar på choklad med fudge och havssalt, skulle bara ta en två bitars men VA?? Den är ju snart slut? VEM har norpat min choklad?🤪AHA...min älskling kom visst hem och ok då..jag åt halva🙃

Sitter och scrollar på min sida, ha kikat på ARN-tiden, TV4 intervjun med Flisan inför inspelningarna när hon var 6 år, så supersöt hon är där när hon blickar in i kameran och säger att det kommer att bli ganska spännande för hon har ju aldrig varit skådespelare förut,- NÄHÄ!! Jag skrattar så hjärtligt och blir tårögd varje gång❤Min lilla underbara tös som då inte förstod (inte jag heller) vad det skulle komma att innebära, det var större än vi kunde ana och vi hade en spännande tid tillsammans. Önskar att jag fick uppleva den igen, med vissa stora skådisar. Morgan Alling, en spelevink och en underbar människa, Sofia Hellin (Flisans mor) en fantastisk kvinna på många plan, Martin Wallström (Flisans bror i filmen) supermysig och Stellan Skarsgård som berättade om verkligheten med att vara skådis, han sa att detta med all j-vla väntan, leriga inspelningsplatser, spartanska loger, lite sömn, halvtaskig lunch, omtagningar till förbannelser mm DET var/är verkligheten med att spela in film. Röda mattor, limousiner och champagne är enbart en kort frekvens/ ett ögonblick jämfört med allt annat innan, men givetvis en eftertraktad "frukt".Stellan och jag hade lite planer med hans ene son och Flisan framtida sett, de funkade riktigt bra enligt planerna under inspelningsperioden😀

Min dag då, hur har den varit? Kan jag verkligen idag igen skriva att den varit bra? att jag känner mig supernöjd? Att jag nöjd och belåten snart kommer lägga mig med ett leende på läpparna och känna tacksamhet? Nej, inget särskilt som har hänt, kanske en helt vanlig dag, eller inte..

Jag tror mig veta att de/vi som kan känna tacksamhet för småsaker, vi som SER det lilla, vi som stannar upp och reflekterar, vi som njuter av sådant som andra inte ens lägger märke till, det är vi som har gått igenom helvetet, vi som tagit oss upp ur den brinnande lavan i domedagsberget. 

Vaknade halv 7, namnsdags"barnet" och Signe bökade runt och ville ha uppmärksamhet. Jag gick upp, Flisan var uppe och duschade. 

Jag gick ner och dukade fram åt småflickorna, åt själv ett perfekt ägg, chrunchy, yoghurt och kaffe. Gjorde min yoga som antagligen kommer att vara en livsstil som jag kommer att vårda väl hoppas jag.

Fixade till mig någorlunda, packade in de små i bilen och körde in till Skövde. Släppte av Flisan vid skolan och åkte till mor och far, lämnade deras bil. Gick in och hejade på dem, pappa bätte med snuvan idag. Åkte hem till gården igen. Satte på 11-kaffe, hade tänkt träna men satte mig och bara kopplade av, så underbart. Ringe  och kollade upp lite priser till orangeriet och förhandlade lite priser, ringde en väninna, vi bokade om en "date".

Satte på min hotstonegryta inför min kommande massage och åt lite lunch. Det började klarna upp ute, våren är på gång..

Mina rara kunder kom och jag hade förberett kaffe mm till dem. Vi pratade lite och ditt och datt. 2,5 timmar senare mådde dessa damer mycket bättre, var trötta och nöjda💋

Solen lyste från en blå himmel, jag gick en lång runda och bara njöt. Visst var det kyligt och blåste lite snålt men, underbart. Krokusarna har börjat sträcka upp sig lite här och var i trädgården, snart så slår det ut i sin fulla prakt.

Träningsskorna på och  2.9 på Viking idag. Efter det dammsög jag nästan hela huset, ett träningspass bara det, på med tvätt och bytte sängkläder. Min älskling kom, jag hackade ihop en sallad, stekte kryddig kalkonkorv och blandade i, en vitlökssås till det, MUMS!

Flisan åkte ner till Göteborg till Niklas efter skolan, hon kommer hem i morgonkväll igen. Hon har heldag med sin ensembel hela söndagen, det ser hon fram till🙂

Nu är kvällen snart på upphällning, Magnus ska lägga sig, han har jobbhelg framför sig. jag jobbar 4 timmar i morgon på La Classe och börjar i princip när han kommer hem. 

Har ni haft en bra vecka? Det hoppas jag😘

En vädermässigt toppenlördag har utlovats här i skaraborg, njut av den. 

Vi hörs vidare, ha en forstatt mysig kväll.

Kram och godnatt❤