Torsdagen 9/3

9. mar, 2017

Tänk vad jag älskar att inspirera andra människor. Det är så att många vet att det borde...de vet att de skulle vara bäst om de..att de måste ta tag i ..att de borde börja att...att de..visst är det så med oss alla att vi vet allt men oftast blir det inte så mycket som iscensätts av allt det vi vet att vi måste och borde. Jag är naturligtvis inte annorlunda men när det gäller vissa bitar så har det liksom lossnat och jag har kommit till skott och tagit mig vidare och det har jag mycket mig själv att tacka😀Just detta att vara tacksam till sig själv för att man "tagit sig i kragen" kommit till insikt och gjort slag i saker och ting och förverkligat, det är verkligen något att vara tacksam för. Många saker som vi borde/skulle mm är sådant som inget kostar mer än din egen kraft, tid och energi. Vad man ofta INTE tänker på att just det man borde strukturera om kan vara det som suger ens energi, tänkvärt eller hur?

Lite glass måste jag ha, återkommer..

Sådärja, ett glas vin, vaniljglass med chokladsås, en perfekt kombination 👍

I morse var jag utvilad och det kändes lagom att kliva ur sängen strax före 7. Magnus låg kvar och hade jag fått bestämma så hade han behövt sova till ett par timmar till men han har svårt att somna om jag inte ligger kvar och jag har svårt att ligga kvar mer än en liten stund när jag har vaknat, inte lätt inte🤪

Frukosten är verkligen startknappen på dagen, kaffet och en titt i telefonen och även denna morgon såg ut som de flesta andra och vi är ju individer som vill ha vissa vanor och endel har mer vanor och behov av struktur än andra. Både jag och Magnus har stor flexibilitet alla tider på dygnet om så är men vi uppskattar även de vanor som vi skaffat oss. 

När hundar och övriga familjen ätit utövade vi vuxna yoga, Flisan gjorde sig startklar till skolan och Signe intog sin vanliga plats i musikrummet. Härligt, skönt och bara så givande.

Nöjd och belåten kom jag snabbt på med träskor och morgonrock när Flisan kom rusande

ner och sa att -NU mamma måste vi åka. Jag skjutsade henne upp till Värsås/bussen.

Jag satte på kaffe när jag kom hem, kände att jag behövde fylla på lite. Slog mig ner hos Signe och bara kände in tillvaron/läget. Den förnöjda känslan borde alla känna varje dag vid något tillfälle, den avkopplande känslan i kropp och själ, är man känner sig lugn och tillfreds bara för att, för inget särskilt💋

Magnus kom och höll mig sällskap, vi planerade dagen. 

Fixade naglarna, det var på tiden. Ibland blir det lite bortglömt men nu så..

Vi kom iväg exakt 11 till stan. Våra kataloger till orangeriet hade inte dykt upp på Optimera men även om vi vet vad vi vill/ska ha så vill man ju ändå läsa lite om det mm.

Jag hade ett speciellt ärende som blev ett trevligt möte med en kvinna som jag verkar ha en hel del gemensamt med, lustigt att vissa saker inträffar för att det bara ska inträffa, allt är redan bestämt sedan innan.

Till mor och far. Pappa var lite snuvig men annar var läget som det brukar. Vi tog med pappas bil in till Skövde för besiktning och jag ska åka tillbaka med den i morgon. Den gick klanderfritt igenom🤩

Det blev tid till lunch som planerat och vi åt en sallad med grillad kyckling. Det sprack upp och solen tittade fram, fåglarna busade i träden vid kyrkan, det blev ett ögonblick med stark vårkänsla. Jag pussade mannen hejdå och gick ner till jobbet.

En lugn dag med flera trevliga inslag där jag även vid två tillfällen fick dela med mig av mitt nuvarnade flöde och som inspiratör. 

18:00 låste jag butiken och min älskling väntade utanför. Vi åkte hem och jag fixade till kvällsmat. I kväll blev det kalkonvingar och färsk broccoli, mums. 

Det blev tidigt i säng i kväll för mannen, han var trött och det kändes bra att han lade sig tidigare, välbehövligt. Som tur är har han inga som helst problem med att lägga sig och somna, utan att räkna får..

Nu är jag ledig i 6 dagar, jobbar extra några timmar på lördag på La Classe och har inbokad massage i morgon efter lunch. Lite andra trevliga saker har jag också inbokat, makeup på måndag, middag och fika med vänner mm. Ledighet innebär oftast att man är fullbokad med allt annat-livet❤TYVÄRR kommer jag inte hinna med yoga på Actic förän onsdag MEN jag längtar redan dit.

När detta projekt är klart och inte upptar mina tanka såpass mycket som det gör nu så ska jag försöka få tlll att gå på yoga minst 2 gånger per v. 

Längtar tills i morgon, det är friday och jag har mysmorgon med Flisan. Kör in henne till skolan när jag ändå ska hem till far med bilen. Men innan dess blir det härliga morgonbestyr och vem vet, solen kanske visar sig.

Utan vare sig ärtsoppa eller pannkakor har jag haft en bra torsdag. Det är ju så att vi äter väl inte traditionsbundet längre och kan väl lika gärna äta ärtsoppa en tisdag och pannkakor kan man ju äta var dag🤪

I morgon blir det kalventrecote, det ska bli gott och spännande.

Godnatt kära läsare, sov så gott när natten tar vid. 

Kram