Tisdag 7/3

7. mar, 2017

En lugn och kall kväll här ute på landet. Ett vinterlandskap har brett ut sig och verkar fått fäste. -4 och snöfall som ska falla lätt fram tills i morgon bitti. När jag släppte ut de små nu ikväll hittade jag månen och en ensam istapp, blev nästan lite sugen på att ta ner den. som liten har man ju sugit i sig en och annan istapp. Den här såg ren och fin ut🤪men jag lät den vara kvar i månens sken. 

En lugn dag även på jobbet dessvärre, men det var väntat då våren kommit av sig och folk tappar lite lust till att fylla på garderoben med kortärmat och vårblusar.

Vaknar allt tidigare och jag vill inte dra ner gardinen än, vill vänta så länge det bara går. Älskar att vakna till ljuset och även idag blev det ca halv 7. Jag fick hade ett mail i morse med en hel del "måsten" och tillviss del måste jag ändå sy ihop detta inom 17/3, det växer och jag måste tänka till.

Jag bad Magnus försöka ligga kvar men han är som ett litet barn , trotsig och vill promt hålla mig sällskap vid frukost💋

Yogan var som vanligt välbehövlig och idag gjorde jag ett par balansställningar som vi gjorde på yogan måndagskvällen. Detta att träna balansen är svårt, häftigt och genererar massor av måbra i kropp och själ. Magnus hängde på så gott han kunde.

Älskar att vara hemma, njuter av att rummen är ljusare och jag får lust till så mycket. Särskilt vår matsal och musik/yogarummet är så inbjudande, ja det har ju fått uppdateras namnmässigt nu när vi utökat sysselsättningen i den delen😀

Jag gjorde mig i ordning, fisan intog duschen och vi blev klara och begav oss in till Skövde. Så bra att vi börjar samtidigt endel dagar. Jag släppte av Flisan och gick till Hemköp och inhandlade grönsaker och yoghurt.

Till jobbet och öppnade portarna. En lugn förmiddag. Några strökunder kom in för att kika runt och småprata lite.När Therese kom gick jag ut en liten stund, åt en hamburgare och köpte vitaminer till Flisan.

Solveigh kom in och drack 3-kaffe med oss. Jag slutade 17. 

Jag gick till bolaget och frågade efter lite nya vintips. Några nya sorters Ale kom med hem också. 

Stannade till på Sörboden och köpte yoghurt. Hem ljuva hem, körde in på gården och lastade ur bilen. Min älskling öppnade dörren iförd träningskläder och rufsigt hår🙃sötnosen.

Jag hejjade på Flisan och satte fart med lite bestyr. Jag packade upp och gjorde i ordning kalkonvingar, satte in dem i ugnen och förberedde chrunchyn. Jag kokade ägg och plockade fram lite kvällsfika. 

Innan vi stoppade något i munnen öppnade jag den lilla vinflaskan jag köpt, de små 37:orna är så söta och lagom när man ska bekanta sig med ett nytt. Det kändes lite stakt men en kraftig bra smak som växte till sig i munhålan. Vi började äta och smaken ändrade sig. Jag provsmakade lite av spadet från kalkonen och vips, vinet blev helt suveränt❤Lätt att förälska sig i, avslöjande av vilket vin kommer inom kort..

Min älskade man var trött efter att ha varit uppe lite för länge i går kväll. Han har varit ledig idag. Han har skottat, varit och inhandlat brädor till de mjölkbord som är beställda, såg köpte vi häromdagen. Men lusten till att börja såga till mm infann sig inte idag och det har jag full förståelse för. Han har lagt sig för ett bra tag sedan och det var välbehövligt. Han jobbar i morgon.

Jag gjorde klart chrunchyn, satte på en maskin tvätt. Gick upp och pratade med Flisan om dagen och hon har börjat med biologi och fysik. Kemikursen är klar och det kommer en ny i åk 3. Det verkade som hon uppskattade de nya ämnena👍

Nu är tvätten klar och jag ska hänga upp den. Ska lägga mig tidigt ikväll jag med. Lite träningsvärk i armarna faktiskt men ryggen återställd. Jag är ledig i morgon fram till 14 men har lite inbokad massage på fm. Så blir det årsmöte i kören i morgon och det ska bli spännade, lite sång innan mötet att stärka upp oss med, härligt. 

Inte alla som har snö runt knuten men ni som har det vill väl som jag BLI AV MED DET!

I morgon en ny dag, ett oskrivet blad. Jag lägger denna dagen till handlingarna på hyllan med bra dagar. Tacksam över det mesta förutom snön.

Godnatt mina vänner och sov så gott, kram😘