Måndag 6/3

6. mar, 2017

Lite ny styling helt enkelt. Visst kan jag det mesta själv men Anette på La Classe ska ge mig lite tips på dag/kvälls makeup, det kan vara kul att kunna piffa till det lite extra. Jag bokade om min klipptid hos Hanna, vill ha den lite tidigare och inte så nära inpå.. och hon fick fundera lite på färg och hade såklart en lysande idé. 😀Har ju två par snygga glasögon varav det ena paret har jag använt en längre tid, sedan tidigt i höstas och det andra hade jag under våren och sommaren. Ska se vilka som känns mest bekväma, ja det gör de ju båda två och allt beror ju på vad jag har för kläder och stil vid respektive tillfällen, ja det ska bli kul att få busa till det lite🤩

TRÄNINGSVÄRK i ryggen! Körde ordentliga ryggsträckare både i morse och nu i kväll så det är inget att undra på. Ska köra någon utav dem i morgonbitti för att bemöta träningsvärken.

Vaknade halv 7 i morse och det första jag tänkte på var hur mycket snö som låg på småvägarna och om det ens var framkomligt på vår lilla väg ut till den något större vägen. Det blåste ju och det är öppna fält så det yr snabbt igen.

Jag gick upp och gav Ada och Signe frukost och det var trögt att få ut Signe, är det inte jakt på gång vill hon inte ut när det regnar eller är kallt.

Iförd endast vantar och morgonrock gick jag ut och skottade undan vid våra entrér. Magnus hade skottat undan innan han lade sig men det var ju många timmar innan. Jag lade ut solrosfrön till fåglarna, fågelmaten har tagit slut och inte har vi köpt någon ny. Trodde ju inte att vargavintern skulle komma NU😠Som tur är har vi solrosfrön mm i skafferiet som räddade upp tillvaron för fåglarna.

In och fixade frukost. Flisan som hade studiedag ville bli väckt och hålla mig sällskap och så blev det. 

Yogan kändes så bra i morse, efter den bäddade jag och duschade. Hade gott om tid att göra mig i ordning och det är ren lyx att se till att man har det. Inte alltid det blir så men ofta nu förtiden, det handlar bara om planering och prioritering.

Jag pussade min lilla hejdå och gav lite små förmaningar innan jag tog mig ut till en snöig bil. Min älskling hade kört fram den igår kväll för att underlätta. 

Den lilla vägen upp till/från gården var nätt och jämt att jag klarade av att ta mig ut på. Det hade yrat igen på flera ställen så ren tur att jag inte fastnade.

Väl ute på 195 vägen mellan Hjo/Skövde var bar stundtals och nästan helt övertäckt av snö på andra ställen så det tog ett tag att köra.

Väl inne i city hade de plogat men vallarna låg täta och man fick gå sicksack för att hitta trottoar som var grusad, MEN jag tog mig till jobbet och var i tid.

En oerhört lugn dag. Therese kom och vi fick några timmar tillsammans och sån tur annars hade man väl blivit galen🤪Solveigh kom och vi hann dricka eftermiddagskaffe.

En trevlig senare del inte långt från stängningsdags kom det några kunder som räddade dagen och var i behov av både vardags och festutstyrsel. Så roligt när det blir något de inte tänkt men blir supernöjda, en härlig känsla.

Jag stängde strax efter18, åt en hård macka och en väl mogen Mango jag hade med mig, därefter mötte jag upp mina kollegor som redan lagt ut yogamatta till mig💋 

Ett härligt men delvis tufft pass, både balansmässigt och styrkemässigt. Åter till detta, jag har så späda handleder och det frestar på i flera ställningar när näst intill hela kroppen stundtals lutas mot handen/händerna och särskilt den handen jag gjorde illa i höstas. Jag använder lite knep för att kringå som knuten hand mm.

Eddie stog utanför och skulle hämta upp några kompisar vid gymet, så jag fick skjuts ner till bilen och det var sådan tur för jag orkade inte byta om och träningsbyxorna kändes kalla..

Likadant väglag på hemvägen, Magnus hade varit ute och dragit av den lilla vägen strax innan jag kom men den hade banne mig hunnit yra igen på några ställen men inte mer än att jag lyckades ta mig fram. 😮

Te, ägg och hårt börd väntade mig vid hemkomsten. Vi fikade, pratade lite om snökaoset och dagen i sin helhet. Flisan hade tagit det lugnt och fixat naglarna under dagen. Hon har en egen maskin för gelnagellack och de blir så fint.

Nu sitter vi trötta av olika orsaker i TV-soffan och strax blir det sängen. En bra dag till samligen trots snön. De flesta dagar är bra och det är jag glad och tacksam över.

Hoppas ni haft en bra måndag trots ev snö och halt väglag.

Nu mina vänner ska jag ta ett besök i damrummet och göra motsatsten till i morse-face of alltså🤪

Godnattkram till alla vänner ute i cyber.