Lördag 4/3

4. mar, 2017

HJÄLP!!! Vad är detta för något? Andra chansen var det ja...hade glömt det😮 De som redan har gått till final, ja något utav de bidragen borde ju vara ett av de bidrag som ska representera Sverige få jag hoppas.

Tv:soffan och Mello. Chips, Marabou med havssalt och fudge, en flaska vin, två taxar på varsin sida i soffan, vad mer kan vi man begära? De nada.

Idag har vi lagt vårt statement för vart orangeriet ska stå och det känns som det kommer bli BRA😀

Gråmulen dag med regn under eftermiddag men med sol i sinnet blev dagen riktigt bra. 

Vaknade innan 7, låg och lurade på lite kommande projekt. Mannen vid min sida vaknade till, skönt att ligga och dra sig tillsamman. Det händer inte så ofta. Vi hängde ut sängkläderna för vädring när lilla Signe tagit sig ut sängvärmen. Ner till köket och dukade fram.

Skönt med lite slapp förmiddag med allt i lugn och ro. Yoga utan musik då basen lagt av i går. Vi har som tur är en till nere vid bastun som Magnus ska sätta upp idag. 

I sakta mak duschade jag och gjorde mig i ordning, som sagt, jag älskar att ha tid iallafall en 20 minuter. inte för att det behöver ta den tiden men bara för att det är skönt att göra allt utan stress🤩

Iväg till La Classe och vi hade en bra dag jag och Anette. Hon slutade ca 14 och efter det klarade jag skivan själv. En extra rolig dag med mysiga kunder som tackade flera gånger för vårt härliga bemötande i butiken och sådant värmer gott länge..

Jag låste och gick hem strax efter 16. När jag kom hem till Värsås stannade jag till vid Sörboden och handlade lite Mellochips. 

Magnus mötte mig träningsklädd och ville att jag skulle ut och kika på det statement han lagt ut för placeringen av orangeriet och visst tusan var det av intersse så vi gick ut och kikade i regnet. Det kommer bli bra känner jag, det kommer bli mycket jobb men det är det värt🤩

Jag lagade mat när jag kom in till oss och vi åt middag 45 minuter senare. 

Viltfärsbiffar med en sås på massor av lök, paprika, grädde och vin, slurp. En ny sort vin till det och njae det var helt ok men men ingen höjdare. Vi öppnade en ny flaska efter maten och den var helt ok som "pratvin"😙

Efter maten spelade vi några omgångar Sequence innan Mellon, Flisan och Niklas var lite tråkigt osociala och ville se film..

Så blev det dags för kvällens "höjdpunkt" och nu när det är över blir det till att delge er dagen i sin helhet, ta ett glas vin till och komma någorlunda tidigt i säng. 

I morgon en härlig slappdag med allt det vanliga plus en den söndagsmiddag som inte blev av sist. Ska bli superkul

Nu ska jag ägna en stund åt min man, kanske spela lite Nisse Hellberg och mysa.

Önskar er en fortsatt fin kväll och en skön söndag😘

Kram