Fredag 3/3

4. mar, 2017

Berg levererar, ikväll blev vi medlemmar i Bergs bygdegårdsförening. En så trevlig och fartfylld kväll med så många härliga människor, kände knappt några men så kul. Jag och mannen samt Heidi var på Irländsk afton och nu är fötterna ömma🤪men det var det värt. Dun Aengus spelade traditionell irländsk pubmusik, och lite eget. Gå gärna in på Spotify och lyssna. Ett brokigt glatt gäng helt i vår smak. Man blir så glad av denna musiken, man kan inte sitta still. Satt med ett leende hela vägen hem.

Vet att det låter tjatigt men jag, vaknade 7. Gick upp och fixade frukost. Hade en trötthet i morse som kändes lite tung. Det är mycket att tänka på i nuläget på alla plan så det är kanske inte så konstigt. Kan bara konstatera att även positiva saker även tröttar då det är mycket som ska planeras runt i kring.

Flisan började sent och åt frukost med oss och inte så ofta vi sitter allihop till frukost en vardag😀. Då jag började 11 idag som jag dessutom kom ihåg denna fredag ( förra gången jag jobbade fredag på La Classe var jag mer än timma för tidig nämligen) så vi hade lite tid tillsammans jag och min darling. 

Efter frukosten skjutsade jag Flisan till bussen, vi gjorde härlig yoga, jag duschade och fixade till mig, Magnus tog ut de små en runda innan vi begav oss in till Skövde. Besikta Kian stod på programmet och det blev två tvåor på den fast inte på det som vi trodde. Bromsskiva höger bak samt styrstag höger fram så det kommer bli betydligt billigare att fixa än vad vi trott så denna trogna vän kommer att ta oss många mil till det närmaste året. Lilla söta Kia, visst har man en viss kärlek till sina bilar💋

Vi begav oss till Optimera och fick lite info om växthus, på måndag ska kataloger in så vi kan hämta och kika i. Jag tror mig redan veta vad jag vill ha men vi måste ju läsa och mäta och...

Det ska bli så roligt, tomater ska det banne mig bli egna i år🙃Har kikat runt efter en järnsäng för naturligtvis kommer jag att spendera en och annan natt därute i stäället för att ligga i damrummet när jag inte vill störa Magnus.

Vi åkte vidare in till city, jag gick till La Classe och Magnus gick till skomakaren med knivar som sak slipas samt mina kängor som jag köpe på Gengåvan för ett tag sedan. De ska ses över.

Han gick också och klippte sig och fixade till skägget och kom in till jobbet efter det för visst ville han ha godtjänt, visst fick han det❤

Therese var på plats och vi hann prata lite, Solveigh kom in och vi drack lite kaffe och tårta fanns det till oss idag. Februari hade vi sålt så bra och det belönades med tårta, så kul. 

Dagen förlöpte i harmoni, min kära syster tittade in och sa hej. De var påväg till vår bror för att hämta en kökssoffa. 

Kl 18 låste jag butiken, Magnus hade kommit lite innan då vi skulle åka direkt till Berg efter jobbet. Vi hämtade upp Heidi, jag tvättade håret hos henne för idag hade jag verkligen haft en riktig "BAD HAIR DAY" fuktigt väder är kass för mitt hår och det är utom all räddning🤪

Vi var framme strax efter 19 och nästan hela bygdegården var full av all sorts människor och det är just det som vi tycker om med tillställningar som denna. Folk du inte hittar/ser nere i city utan orginialen på alla plan, störtskönt folk som bjuder på sig själva i all enkelhet. En vän i min kör var där och någon kände jag igen sedan skoltiden samt en barndomsvän. 

Vi åt en buffé, kaffe och mjuka kaka ingick i priset samt detta band som spelade så bra, 200:- per person och dricka ingick men det fanns en bar om man ville. Så prisvärt.

Vi rundade av strax efter 22, vi känade att det helt lagom och jag ska ju jobba i morgon.

Lite glitter på vägen hem över berget, en älgkalv stod stilla och kikade vid vägkanten, jag såg dess ögon som glimmade till i mörkret. 

Vi släppte av en nöjd och glad dotter hemma hos sitt och så bar det av hem till vårt älskade Djursätra. Ungdomarna såg på film, Niklas hade kommit från Göteborg. Ada och Signe var lyckliga över vår hemkomst. 

Ett glas rött tog vi med och gick en trappa upp. Snart är det läggdags och det ska bli riktigt skönt. Är sådär skönt tungt trött i kroppen efter ett hårt workoutpass😙En snabb dusch å så bums i säng.

Hoppas ni haft en fin fredag och att ni är nöjda och glada.

Godnatt, puss och kram.