Onsdag 1/3

1. mar, 2017

1:a Mars, jag hälsar dig varmt välkommen du vårmånad som ska ge oss tussilago, staren, snödroppen och många fler vårtecken😀 Jag kommer antagligen sitta med näsan i solen vid något tillfälle och anlägga de första fräknarna som kommer i mängder när solen gör sig till känna. Så härligt att följa dessa små under i naturen som börjar vakna till liv. Det har ju inte varit någon vinter att tala om detta år i dessa trakter så det har redan börjat hända saker i våra rabatter. Som liten minns jag att just detta att hitta tussilago var nått speciellt, det innebar att jag snart skulle slippa overall och mössa.

Ledig dag och det har inneburit fulltecknad agenda men jag är ledig i morgon med och då blir det endast taxträff med kaffe och bulle🙃

Sitter bekvämt i Tv-soffan, relativt nyss hemkommen från min älskade kör. Vi har övat programmet inför gospelmässan 12/3. Det blir nog bra till slut Christine👍

Vaknar allt tidigare, redan halv 7 i morse men jag låg kvar och gick igenom dagen. Det skulle komma att bli lite tight schema men det visade sig att det gick att skjuta upp eftermiddagens kunder en timma utan problem så allt blev superbra.

Jag gick upp och fixade frukost till oss, Flisan hade studiedag idag så hon ville såklart ha sovmorgon.

Kunde snabbt konstatera att äggen kokat ca en halv minut för länge i morse men fö var allt lika gott som vanligt, älskar frukost. Vi pratade igenom dagen, min älskling var också ledig och tur det eftersom den här dagen liksom var fulltecknad. Efter gårdagens besked blev ju tillvaron lite annorlunda än innan ett tag framöver och det blir massor av planering och strukturering av div saker, superkul såklart🤩

Vi gjorde yogan och jag visade Magnus ett par nya moves. Balans är väl det vi är sämst på än så länge, men övning ger färdighet. 

Jag knöt på mig träningsskorna och det blev 2,7 i bra tempo. Tack Annika för att du var så duktig🤪fin investering.

Lite tvätt att hänga upp och nytt in i maskinen. Jag behöver ha ca en timma efter jag tränat innan jag duschar så det är perfekt att bädda och fixa under tiden. 

Vi fixade till oss och åkte till Valle och hämtade lunch till mor och far och begav oss ut till dem för veckostäd. Magnus skulle städat ur stuprännorna men då det regnat nästan ett dygn( vilket förvisso är bra för grundvattennivån) så fick det vara. Det måste torka till först, men han var till god hjälp ändå. 

Di gamle mådde bra och det är alltid skönt.

Vi åkte tillbaka in till Skövde och jag gick ner till mitt ena jobb och snackade med Frida. Behöver strukturera om lite schemamässigt lite längre fram.

Vi skulle lämnat in knivar för slipning men det var lunchstängt så det får bli på fredag i stället. Köksknivar behöver en rustas upp de med mellan varven.

Vi åkte hem och jag lagade middag. Äggpanerad torskfilé med blå Kongo och en smaskig sås på grädde, kaviar och sambal olek, slurp💋

Vi åt och Magnus satte på kaffe så när mina kunder kom blev det 3-kaffe. De hade med sig bullar, de är sååå gulliga.

Mina nya arbetskamrater, mina "hot stones" kommer inte att generera någon STENHÅRD konkurrens utan enbart bli ett underbart komplement i min verksamhet. De som fått behandling verkligen älskar det och det är verkligen härligt att arbeta med dem.

När mina arbetstimmar var klara dukade min darling fram lite kaffe och macka vi fikade lite innan jag begav mig in till Hentorp för att sjunga. 

Det var skönt att få sjunga av sig och fylla på med det härliga som att sjunga genererar. Men jag känner mig faktiskt lite trött i kväll trots sången, tror det beror på lite spänningar som släppt samt att dagen varit fullbokad om än bra saker. Även roliga saker kan trötta🙂

Magnus kom i säng tidigt då han jobbar i morgon. Jag ska runda av nu och krypa ner. När jag kom hem hade familjen förökat sig, Eddie låg och kikade på film med Flisan, han ville sova över, han är så välkommen❤

Hoppas ni haft en  bra dag som ni är belåtna med och som vanligt kommer det ju en ny i morgon, det ser jag fram till.

Godnatt och sov så gott.

 Cyberkram😘