Tisdag 28/2

28. feb, 2017

Bubbel och spenatsoppa, en helt ok kombination😀Jag svängde snabbt ihop en spenatsoppa till de hungriga när jag kom hem från Lidköping, Magnus öppnade en flaska bubbel och vi skålade in dagens trevliga besked. Nu sitter vi mätta och nöjda i Tv soffan och har lite mys med brasa, taxar och småprat. Det blir ju en hel del att planera ett tag framöver nu, så kul🤩

vaknade tidigt i morse. Strax efter halv 7. Då var det nästan helt ljust. Jag låg kvar och drog mig till kvart över 7. Det är skönt att vakna till och se att man kan ligga en halvtimma till och fundera över det som varit eller det som komma skall. Skönt att fundera i viloläge👍

Jag gick upp och gjorde frukost till oss alla hemmavarande flickor och allt löpte på i bra tempo men ändå behagligt utan stress. Flisan tyckte denna morgon med allt nytt i sitt rum var extra mysig💋Hon tände alla sina ljus och tog extra tid på sig att välja kläder mm.

Vi lämnade Djursätra i perfekt tid. Vi åkte till Eddie som var hemma idag också för att samla kraft efter sjukdom så han kunde vara hundvakt till de små under dagen. Vi fick kaffe jag och Flisan, vi hann småprata lite innan det blev dags för mig att bege mig till Lidköping. 

Då jag valde att ligga kvar i sängen så blev det kort om tid i morse i slutändan så yogan uteblev men jag var i god tid till jobbet så jag hann med några övningar innan jag öppnade butiken. 

Det sprack upp och solen kikade fram, det är så härligt för butiken ligger så att solen kommer in under förmiddagen/lunchtid.

En del kunder kom in för att handla och rekognosera till senare tillfälle, någon hämtade beställda saker mm. En lite lagom trevlig dag. En älskad väninna kom in och hälsade på🙂Hon har stuga belägen inte långt ifrån Djursätra och snart när det blir lite varmare ute kommer hon att spendera en del tid där och då kan man ses lite oftare över en fika mm. 

Eftermiddagen kom och det närmade sig slutet på arbetsdagen. Ett telefonsamtal som jag väntat på en vecka kom äntligen och det var glada besked🤩Så nu blir det en del att ordna och fixa. Jag ska börja med att prata med mina chefer under veckan och jag hoppas det kan lösa sig med att pussla ihop mina arbetstider under en kort period. 

Låste butiken 18 och kände mig nöjd med dagen. 

Väl hemma pratade jag lite med Magnus och han gick ner och hämtade upp en flaska bubbel. Vi skålade och jag körde igång med spenatsoppan som var klar på 15 minuter. Så gott med soppa som kvällsmat. Lite gott bröd till det med Bregott havssalt och en krämig bredbar leverpastej och till det drack vi champagne, det ni🤪

Efter maten pratade vi igenom allt och det kändes bra. Vi dukade av och gick en trappa upp. Nu har vi tänt en brasa och Ada och Signe ligger och myser på fäll och under filt, jag har nu strax delgivit er dagen i helhet. Jag har namnsdag idag och så även mina döttrar, jag har inte ätit semla idag så det blir nog namnsdagsfika i morgon i stället.

Stort GRATTIS till alla MARIA idag. 

Nu ska jag byta om och inta viloläge i soffan med en bra/spännande film.

Puss och kram och godnatt