Lördag 25/2

25. feb, 2017

Då har vi sett klart på Mello och efter en värld full av strider behöver jag en cider. Några av bidragen denna afton var tippade att ta sig vidare och vissa överraskade. Det ska bli spännande att följa fortsättningen och se vilket bidrag som ska representera Sverige i Ukraina/Kiev.

Är faktiskt trött i kväll, har gjort av med massor av energi på något som jag tycker mycket om😀

Det var jättemysigt att få agera bullmamma. Eddie kom i går kväll och det var så mysigt att få ta hand om honom. Han har ju varit dålig några dagar och ville bli lite ompysslad. Han fick te på citron och honung och grilla korv i den öppna spisen. Nöjd intog han gästsängen runt midnatt.

Tänk, jag kan då och då verkligen längta tillbaka till den tiden då alla ungarna bodde hemma. Jag kan sakna stöket och böket, och tjatet och gnatet och allt det härliga som dessa barn har gett mig. Det är en utav anledningarna till att jag håller söndagsmiddag, att samla ihop dem igen❤och i morgon är det dags. Flisan är hos Niklas i Göteborg, ibland har de ju annat för sig såklart.

7 var jag vaken men låg en kvart till. Lagade frukost till de sovande, några kom snart rusande ner för trappen när det slamrades med skålar i köket, gissa vilka? De andra två fick jag gå upp till och bjuda nerr till bords. 

Rostad macka med Nutella, en barndomsfavorit som anammades denna morgon med glädje😀

Jag skriver då och då i min agenda vid frukosten och gjorde så även denna morgon och naturligtvis tippade jag till med koppen så halva kalendern blev blöt med kaffe😠fy så trött jag blev på mig då, grrr.

Torkade av den med trasa och papper som ungarna bistod snabbt med och visst gick den att rädda. Den har nu stått på tork hela dagen. Imorgon ska jag skriva EFTER kaffet.

Dusch och allt därkring sedan lite förmaningar till kidsen. Så bar det iväg in till Hentorp. Det var ju en härligt blå himmel och solen hittade in i den glasförsedda foajén. En kopp kaffe hann vi med innan det var dags att köra igång. 

Det lät rätt bra om oss och visst fick vi sjunga om några låtar flera gånger av lite olika orsaker men till slut var vår körledare Christine nöjd och vi avslutade strax innan 14. Några små pausar hade vi självklart haft under dagen med fika mm. Jätteroligt att sjunga men man känner sig rätt tömd, vi var ju lite mer koncentrerade idag då det var inspelning till vår CD. Det lär bli några låtar till som vi kommer att fortsätta med någon onsdag framöver innan vår skiva är klar.

Jag tog vägen hem via Heidi och Carl för att hämta Wera. 

Väl hemma hälsade jag på min älskling som var hemma sedan länge. Han satt och roade sig med lite spel.

Jag sjönk ner i den stora fåtöljen i musikrummet och vips var det 3 små svansar som ville vara med och sitta och knö..

Efter en stunds vila tog jag tag i projekt dammsugning och det var just musikrum/matsal som va kvar. Efter det blev det 2,7 på Viking, lite träningsvärk som behövde stävjas, bra jobbat👍

I dag har vi ätit kalkonvingar och det var jättegott, som kycklingvingar men MYCKET större🤪 Jag tillagade dem i ugnen och det tog ca en timma. Jag kokade sötpotatis till och gjorde kall vitlökssås, mums.

Ett par rundor spel, vi spelade Sequense jag och älsklingen och vi kan väl säga att han vann för han fick en dubbel på sista rundan och det har inte inträffat någon gång förut.

Såå blev det Mellotime. Vi bänkade oss med ett glas cider och idel öra.

Nu är kvällen så pass gången att det känns läge för sängen. Ska släppa ut de små i snön för en kisserunda, ja det har snöat här i kväll och det ligger kvar.

En skön och avkopplande kväll hoppas jag ni har haft och möter natten med avkopplande sömn utan får🙃

Nu mina vänner är det natti natti.

Kram