Fredag 24/2

24. feb, 2017

Denna influensa, hur många har drabbats? Flera av mina vänner har fått om den strax efter det att de blivit någorlunda friska och för några har det gått över i lunginflammation. Eddie var sämre i halsen idag igen och var riktigt risig😥Alla ni som är sjuka, jag sänder en tanke till er med hopp om snar förbättring❤

Det har varit en vacker dag med strålande sol MEN blåsigt och svinkallt. Solen värmer gott i alla hörnen där det är lä runt huset och det börjar komma upp både ogräs och lite önskad växtlighet.

Jag vaknade 7, känns som det är "min" tid att vakna, låg och drog mig lite och funderade över dagen. Jag har ju varit ledig och uträttat en hel del. 

Ada ville ut och skälla av sig, fåglarna satt i en buske i hörnet vid altanen. Så söta när de burrar upp sig. De är så vana vid gaphalsarna att de inte bryr sig när de rusar ut🤪

Frukost för alla hemmavarande flickor. Flisan kom upp och ville ha ägg, hon började sent idag. Efter frukost en blev det yoga och jag har faktiskt träningsvärk sedan yogan i onsdags. Ska bli skönt att fylla på till söndag så kanske värken släpper lite. 

Jag skjutsade Flisan till bussen, när jag kom hem hängde jag ut sängkläderna, satte på en maskin med de nya handdukarna till massagen och så på med träningsskorna. Viking tog med mig på en rask promenad i 30 min och jag blev tvungen att öppna ett fönster. Solen låg på och det blev så varmt, härligt förvisso men inte just då. Ada och Signe låg och njöt i fulla drag. 

In med handdukarna i tummlaren, på en med ny omgång tvätt. Gjorde lista på det som skulle handlas, vattnade blommorna och betalade räkningar. 

Tog en dusch och fixade till mig därefter tog jag med mig de små in till staden. Stannade vid Boulognerparken och gick en längre runda och fy bubblan vad det blåste snålt, brrrr. Fick inte med mig någon mössa såklart för det var just vad som fattades.

Till Elins, ville inte åka dit men då jag skulle in på H&M för Flisans räkning och dessutom köpa lite mat så blev det dit. Fy vad folk, bedröövligt. Tänkte ju inte på att det var lön för vissa och fredag så jag skyndade mig allt vad jag kunde.

Jag hittade det jag hade tänkt till den lilla, jag orkade inte handla allt det jag tänkt men jag köpte kalkonvingar inne på Maxi, de ska jag tillaga i morgon, spännande..

Till Rusta och köpte en yogamatta. Bättre grepp för balansträning. Har bättre balans dock än jag trodde. Klarade av allt på yogapasset i onsdags och det trodde jag inte. Vissa övningar frestade på mina knän men jag hoppas det kan försvinna med träning.

Hem till ett strålande Djursätra. Hämtade in posten och se, där låg min F-skatt sedel👍

Jag packade upp och drog fram dammsugaren. Tänk vilken god uppfinning ändå trots att den väsnas så. Knepigt att man kan byta hjärta på folk och resa till månen men inte skapa en tyst snabeldrake🙃

Fy 17 vad dammigt det var på sina ställen, en fördel med solsken, man ser all skit och det är ju ett plus. De tar en stund att köra runt i alla rum här i huset. jag orkade inte med stora matsalen och inte källaren, tar det i morgon när jag kommer hem.

Köpte blandfärs till mannen, tänkte överraska honom med köttfärsås tillagat av det han älskar mest, förutom mig då🤪

Spaghetti kokade jag till. En fetaostsallad med kalkonkorv som jag stekt i skivor blev min middag. 

Flisan var trött efter en dag fylld med seminarier. Vi ska spela lite kort snart innan läggdags.

Det blir tidigt i säng i kväll, lediga dagar som är fulltecknade får mig trött och det ska bli skönt att krypa ner. 

Ingen mer info idag, kanske under helgen. I morgon är det CD inspelning och det ska bli kul.

Hoppas ni haft en fin dag och har skön kväll med det ni önskar. 

Sov så gott när det blir dags och ta vara på i morgon, den nya dagen som alltid kommer om och om igen💋

Natti/kram