Onsdag 22/2

22. feb, 2017

100% påfylld mentalt och energimässigt efter en intensiv och härlig dag som avslutades med älskade kören- Skövde Gospel. Hur ska jag kunna lägga mig nu? Jag har tidig start i morgon då jag ska till Lidköping och innan dess blir det till att pyssla om äldsta sonen som är sjuk i influensa stackarn. Det är ju alltid så på Onsdagar när jag varit och sjungit är jag verkligen inte trött men det blir ju sent hemma så ingen idé att lägga den energin på något projekt, skulle varit bra om man kunnat lagra den😀Det gör man säkert omedvetet.

Jag vaknade när Flisan tassade iväg till bussen i bedrövligt väder, regn och hård vind. Inget fågelkvitter idag inte, de gömde sig väl. 

Frukost, jag älskar att äta frukost och sitta en stund med kaffet och bara vara, särskilt de dagar jag är ledig. Härlig yoga med både Ada och Signe idag. Ada ville ha uppmärksamhet och buffade med nosen på mig.

Jag bäddade och knöt på mig träningsskorna. Placerade Viking intill fönstret, skönt att kunna powerwalka 3 km och titta ut på rusket, det gillar jag skarpt. En dag som denna är verkligen en dag som jag förstår varför detta var en suverän investering🤩

Lite fix i köket, duschade några större växter, vattnade de övriga mm därefter duschade jag och gjorde mig klar. In till Skövde. Stannade till på Preem och köpte Ipren och glass till Eddie, hämtade lunch på Valle åt den sjuke samt mor & far. 

Efter att jag varit hos Eddie åkte jag till Solbacken där solen faktiskt lyste. Det är så att vädret kan vara helt olika på de båda sidorna av Billingen och idag var det så, vinterslask i Skövde och mer vårlikt hos mor & far. Båda mina föräldrar känner av väderomslag och pappa mådde inte så bra idag, han hade svårt att somna igår. Det är många som har känningar på ett eller annat vis av väderomslag mm och många med mig känner av månen.

Rent och snyggt lämnade jag Solbacken och begav mig hemåt. Jag stannade till i Värsås vid elljusspåret och gick en runda med flickorna. Blött och slaskigt var det så det blev inte så långt. Hem och satte toning i håret, åt lunch och fixade naglar på alla 20. 

Flisan kom hem och jag hade inbokad massage kl 15. Så eftermiddagen rullade på. 

Pratade med Flisan om hennes skoldag mm och packade väskan och in till staden igen. Mötte Therese, hon väntade på mig på Actic, Solveigh var redan på plats. En timmas härlig Yoga, tyvär känner jag av min artros i mitt ena knä men det blir blir bättre, lite dålig balans. Bara att träna på så blir det stabilt tids nog👍

Vi blev hembjudna till Solveigh på kaffe och smörgås och det var så gott, jag var riktigt hungrig. Efter det så åkte jag och Therese till Hentorp och övade. I kväll sjöng vi mest det som vi ska köra på lördagens liveinspelning, då vill det till att det inte hostas här och var för då blir det omtagning😙

Jag skjutsade hem Therese och begav mig hem till mitt residence. Så gott att komma hem. Min älskling mötte mig, han kom nerspringande och var glad att se mig💋De övriga flickorna kom rusande i väldig fart. Älskar att vara efterlängtad.

Jag bytte om till mysrocken och nu har jag strax skrivit klart dagens kapitel. En smörgås får det allt bli känner jag innan det blir dags för sängen. Inte bra att lägga sig hungrig inte.

En dag jag är mycket nöjd med som jag nu lägger i mappen "bra dagar". 

Hoppas ni haft det bra, en ny dag i morgon som alltid. Livets ekorrhjul.

Godnatt och sov så gott, kram.