Tisdag 21/2

21. feb, 2017

Vissa saker man gör ledsnar man inte på, som nu i kväll sitter jag och skriver min blogg framför brasan, lika mysigt varje gång. Ada och Signe är bänkade på fällen, Flisan är på sitt rum och kikar på film, min älskling har lagt sig och jag gäspar stort😋men innan jag kryper ner har jag lite småplock att ta tag i. 

Något som jag märker av som kommit under klimakteriet är att jag blir snuvig flera gånger om dagen och särskilt som nu när jag sitter och gäspar är jag tvungen att snyta mig ordentligt. Även under dagarna är det mer omsättning och jag snyter mig lite då och då. Vissa ställen torkar, ögon och andra slemhinnor men näsans kanaler är PÅ.

Bara älskar det, att vakna när det ljusnar, kan det bli bättre? Jag gick ner i köket, fåglarna tjattrade under takpannorna på den stora entrén, det gör mig glad😀 Himlen såg ut att klarna upp och solen tittade fram. Heidi vaknade och Wera var först i kön denna morgon att sitta och invänta frukost. 

När gaphalsarna varit ute kokade jag ägg och satte på kaffet. idag fungerade kaffemaskinen oklanderligt. Magnus gjorde den ordentligt ren i går. Kaffebönorna är ju till viss del feta och det sätter sig lite varstans i kvarnen. Tror det är de smaksatta som jag köper då och då som är boven.

Äggen blev perfekta och även frukosten i sin helhet. Magnus saknade yoghurten så det ska jag köpa i morgon. 

Det blev yoga och det ledsnar jag heller inte på, tur det för det har en så positiv inverkan på resten av dagen 🤩

Jag tränade inte idag men längtar tills i morgon, då är det dags igen. 

Duschade och tog god tid på mig att göra mig klar och det älskar jag just detta att ha god tid och ta god tid på mig och inte behöva forcera på morgonen, vardagslyx.

Heidi åkte en halvtimma innan mig och Flisan åkte med mig in till skolan. Min stora älskling blev kvar hemma, han var ledig och skulle meka med Kian. 

En lugn dag på jobbet men trevlig. Flera utav de kunder vi haft ville ha hjälp och det är så roligt att pyssla om dem🙂

När Therese kom satte jag på ångmaskinen och ångade lite av Margit Brandt kollektionen som ska hängas upp i butiken på torsdag och jag provade trenchcoaten, vill ha en såklart. 

Min grönklädde darling tittade in på jobbet efter det att han hade varit och kollat upp vapen och klädförråd. Vi gick och åt lunch på Mc D, salt och gott men jag hoppade brödet. 

Vi mötte flisan och en klasskamrat och såg så glad ut,hon berttade att matteprovet innan lovet föll väl ut och visst känns det gott när ungarna lyckas.

Jag köpte med mig lite hårtoning hem av rara Hanna som är så gullig och skriver små lappar- how to do it🤪

Therese bjöd med mig att gå med henne på hennes yogapass i morgon och det ska bli roligt. Därefter ska vi fika och sedan sjunga, sista övningen inför inspelningen på lördag. Therese fick ledigt och ska vara med, så kul💋

Jag gick ett par ärenden innan jag körde hemåt. Det ena kan komma att medföra en viss förändring längre fram..

Min älskling satt och roade sig när jag kom hem. Jag lagade middag åt oss och idag blev det kycklingkorv, broccoli och fetaostsallad. Kalkonkorv är mycket godare, stor skillnad. 

Heidi ringde och var full av iver och ombad mig att kolla messenger- ännu ett underbart besked, släkten kommer att utökas fram till hösten❤

Eddie hörde av sig och var sjuk återigen, det verkar som han haft influensa i omgångar den stackaren. Jag ska åka till honom i morgon när jag varit hos mor och far och städat. Man vill ju rå om de små liven även när de är stora.

Jag är alltså ledig imorgon och har fulltecknad agenda. Lite massage även under eftermiddagen innan yogan, det kommer bli en härlig dag och som jag skrev i går att min träning har satt igång allt positivt i kroppen och det känns så gott.

Jag är mer behagligt trött, ja det påverkar det mesta på ett mycket bra sätt.

Ska lägga in några vedbitar till och gå och göra kvällsritualerna. Jag tycker det är rena avkopplingen att utföra dessa vanor, inget jag heller ledsnar på👍

Hoppas er dag varit till belåtenhet och att ni kan somna nöjda. Kanske ni gjort någon extra glad eller varit lite extra kärleksfulla generellt trots att  14/2 har passerat😙

En godnatt önskas så "ses" vi här i morgon.

Natti natti!