Måndag 20/2

20. feb, 2017

Det blev sent i kväll. Vi har nyss avslutat en jättebra film- The Sum of all fears, se den. 

strax efter 7 stog jag på Viking. Efter det fixade jag frukost åt de små och därefter blev det en skiva av det nya brödet maxat med pålägg och ett ägg. 

Heidi hörde av sig och ville komma ut och sitta här och plugga under dagen, gissa vilka som Vaknade när jag önskade i morse, utan väckarklocka. Ljuset och Flisan gjorde min morgon och det gjorde mig glad.

Jag duschade och gjorde mig klar inför jobbet, så kom Heidi och vi hann och prata lite innan jag begav mig in till La Classe. 

Ett riktigt busväder idag, milt, regn och blåst, ett riktigt bad-hair-day. 

Det var en lugn förmiddag. Jag packade upp byxor och prismärkte sommarhattar. Jag var ute och åt lunch med Nettan och Hanna och det var trevligt. Mycket längesedan jag var ute på lunch med kollegor🙃

Eftermiddagen var lika lugn, jag förstår folk, det är väl lugnet före stormen. Snart lön och dessutom spar de nog sig till realese för Margit Brandt på torsdag. Det ska bli spännande..

Heidi och Flisan kom till butiken, de fick ju varsin makeup i julklapp och det förverkligades idag. De blev så fina så😀

Vi stängde butiken och åkte hemåt. Heidi följde med hem och stannade över. 

Jag lagade middag när jag kom hem, i kväll blev det välkryddade kycklingben, en grönsaksröra, kokt färsk broccoli, vitlökssås och ett glas rött👍

Pigg och på gott humör har jag varit idag, vet att det beror på att jag kommit igång med min träning. 

Efter maten gick vi en trappa upp och satte på en film som verkligen var jättebra och nu är det dags att krypa ner inför vila och en ny arbetsdag i morgon. 

Känner mig härligt sömnig nu, ska bli gott att krypa ner. Dagens bild är från i går när Magnus inventerade sitt hemvärnsförråd. Signe agerade vakthund och placerade sig i högen av kläder och prylar. Vi får hoppas att det inte blir någon situation i vårt land där dessa saker behöver användas, just nu känns det läget liksom lite skört och man känner oro. Signe tycks vara på sin vakt med hög beredskap.

Nu mina vänner känner jag att det är hög tid att bege mig in i damrummet och göra kvällsritualen. Sängen väntar..

Hoppas ni haft en bra dag trots ev regn och rusk. 

Kram till er alla och sov så gott😘