Lördag 18/2

18. feb, 2017

Spännande, spännande må jag säga..Men mycket märkligt att Jasmine Kara inte ens kom med till andra chansen, förvånad. Hon hade röst, karisma och en cool låt som skulle hitta rätt ute i Europa. Man sluta aldrig att förvånas🤨

Heidi har varit hos oss i kväll. Hon kom och åt middag med oss och såg en del av mellon. Nu är det jag och mannen kvar och vi kommer att följa resultatet till slut.

Gissa när jag vaknade i morse? Just det, kl 7. Gott att vara pigg och ha en inbyggd väckarklocka. Ner och fixade frukost till oss alla, ja inte till ungdomarna då de brukar sova till minst 9. 

Magnus kom ner, söt och nyvaken. Vi åt tillsammans och därefter blev det en runda på Yoga mattan. Nu vet jag vad som orsakade min plötsliga värk i mitt knä. En ny yogaställning så den får jag avstå ett tag tills dess att mitt knä blir bra.

Jag duschade och kände mig på g idag. Idag kände jag verkligen att jag riktigt lyste och såg pigg ut trots mitt onda knä, härligt🤩

Iväg till jobbet och rara Solveigh kom vid 10. Vi hann med lite morgonkaffe tillsammans. Betydligt lugnare i butiken hela dagen men det finns alltid att plocka med. Jag blev ensam efter 14 och eftermiddagen förblev lugn.

Flisan var inne i Skövde och hade heldag med teatersällskapet med sång och dans. Jag är så glad för hennes skull att hon fick detta för hon tycker det är så kul och det berikar hennes så💋

Strax efter 16 begav jag mig hemåt och det första jag gjorde när jag kom hem var att ta på mig träningsskorna och sporttoppen, Viking fick sig en omgång, eller var det jag?🤪 Så skönt det var, jiiiiha.

Heidi och Wera kom, jag äggpanerade och stekte torsken när potatis och morötter kokade. Det blev en kall romsås till det. Vi åt väl alla lite för mycket men, det gör ju alla när jag lagat mat, hihi.

Flisan kom med bussen från Skövde och var jättehungrig och trött när hon kom hem. Hon hade haft en toppendag.

 

Hon mumsade i sig och intog sänggläge, vi andra bänkade oss framför TV:n.

Heidi åkte hem innan första omröstningen, hon var trött. Hon hade jobbat idag och börjar även tidigt i morgon. 

Jag kikade igenom mina mail och ops, mail från bolagsverket-registreringsbevis att min firma var godkänd och registrerad och nu är det bara att invänta FA-skattsedeln, är man VD nu?🙃

Min underbare man passade på att öppna en flaska vin för att skåla in detta, ja ska man ha egen verksamhet är det ju så att det ska finnas giltiga papper som bevis för att man har ärliga avsikter.

Stort GRATTIS till Owe Thörnqvist som still going strong. Vi väntar med spänning på den rungande finalen..

Nu är det tid att runda av här och bara njuta en stund innan läggdags. Det har varit en toppen fin dag som jag lägger in i pärmen och upp på hyllan. Värken i mitt knä avtog helt under min runda på Viking, så i morgon blir det en till, yes.

Jag önskar er alla en fortsatt fin kväll och en härlig söndag, kram mina vänner❤