Fredag 17/2

17. feb, 2017

1:a April för 21 år sedan var jag och min syster Anja på NORDMAN i Skövde, det var tider det. Det känns som rätt så längesedan och massor har hänt sedan dess. Vid den tiden hade jag 3 barn, tycker väl inte jag såg ut som en trebarnsmor🤪Heidi var 8, Eddie 5 och Edvin ca 2. Några år senare 00 kom lilla Flisan. Nu är ungarna stora och nästan alla är de vuxna och jag är ganska ung fortfarande. Mitt i livet känns det som. Nu är man inne i den delen av livet när man kan förverkliga lite av det man själv vill. Barnen är stora och klarar sig på egen hand. Visst stöttar man dem med lite av varje men man har den egna tiden. Suveränt att få barn tidigt och ha både ork lust till massor nu👍

Oj vilken dag det varit på jobbet idag. Har fakstiskt lite ont i mina knän, inte för att man är på jobbet för att vila men suttit är det minsta jag gjort. Dessutom var jag på plats mer än en timma innan jag började😮glömde att jag började 11.

Vaknade 7, det är stående tid nu när ljuset är tillbaka men vi har ännu inte börjat dra ner gardinen vid sänggående, skönt att vakna runt 7, lite mer tid på morgonen. Jag tassade ner och serverade de små, fåglarna var i full gång även fast det var mulet och trist. De bryr sig inte så mycket utan enbart ljuset påverkar dem.

Magnus kom lagom ner när frukosten var klar. Han hade gärna fått ta sovmorgon men han vägrar, han vill promt äta frukost med mig och det accepteras såklart.

Yoga efter det, superskönt som vanligt. En sväng i duschen och allt där till. Så tacksamt att ha fullt dagsljus i stora toan med bad och dusch. Perfekt när man ska göra sig i ordning, perfekt ljus.

Iväg in till staden och La Classe, jag satt och drack morgonkaffe och småpratade med Hanna när Therese kom. Jag blev förvånad och undrade varför hon var så tidig- det är du som är tidig sa hon. Ja visst 17 var det så, jag skulle börjat 11🤨så knasigt. Men men, vi hade allt att göra. Två lådor med scarves samt byxor och en jättekartong med jackor plus som skulle prismärkas och hängas på plats. Solveigh kom in till oss och det va toppen för vi hann och ta en kopp kaffe tillsammans till slut.

Älskade heidi ringde och var pratsjuk, hon kände sig lite vissen idag och behövde lite mamma, jag bad henne kika in när hon vait och tränat. Det gjorde hon och vi gick till Hemköp och köpte sallad och åt på jobbet. Fick en liten mysig stund med mat och prat❤

Therese slutade 14 och efter det var det att göra och det slutade med en superbra kassa och särskilt med tanke på att vi har slutrea (70%) viist gick det lite vårnytt men mest reavaror. 

Trött och öm i knäna låste jag butiken och begav mig hemåt. En vilt olycka gjorde mig ledsen på hemvägen, en stor älg hade blivit påkörd så det var stopp i norrgående  riktining. Älgen levde och låg som bambi på hal is på vägen😥Gjorde så ont i mig. Inga andra verkade skadade..

Jag hade tagit fram en bit Entrecote som jag styckade upp, gjorde en sallad till det. Magnus dukade. Flisan och Niklas var på väg in til Skövde, de skulle titta på en dansuppvisning, men de var snart tillbaka. Detta var på en fritidsgård och kloka flisan sa att fick dåliga vibbar av stället generellt. Så glad över att jag har så kloka barn😀

Jag har smörjt in mitt knä med heat lotion och vilar i kväll. Nu är det ett MÅSTE att börja gå på Viking, inga förbaskade undanflykter längre. vet att jag sagt detta en längre tid men nu går det inte längre. Idag har jag haft jätteont i knät under ertermiddagen ( Artros), och att träna är ENDA utvägen att bli av med min värk. 

Brasan är tänd, lite vin i mitt glas. Min man sitter brevid och bloggar han med, Ada och Signe ligger och snusar här intill, fredagsmys på hög nivå.

Nu är det dags att runda av och se om vi orkar se en film innan det är tid att sova. Jag jobbar större delen av dagen och Solveigh kommer att stötta upp några timmar, gott det. 

Hoppas er vecka varit till belåtenhet och att ni har en fin kväll med de ni önskar💋.

Kram till er ute i cyber och sov så gott.