Torsdag 16/2

16. feb, 2017

Bastu, älskar att sitta i bastun en stund. Ibland en längre stund och som idag blev det en kort stund men tillräckligt för att bli av med den frusna känslan. Har känt mig frusen och känt mig kall om rygg och nacke. Delgav Magnus att jag ville basta i kväll och tänk, han hade samma önskan. Dagen har bjudit på ett gråmulet landskap med 6+ här i Skaraborg. 

Min älskling vaknade med ett ryck runt två tiden inatt. Troligtvis en katt som strök runt husknuten som hundarna reagerade på. De rusade upp i en hast och gormade med nosen i vädret. Vi sover ju alltid med öppet fönster och ljud och doft tar sig in direkt. Magnus skulle ju ändå upp så kalla det timing🤪

Jag somnade om direkt och vaknade runt 7. Kände mig en aning trött. Frukost för flickorna, jag fyllde på fåglarnas "matskålar". En gråmulen morgon som kändes lite trist med tanke på de dagar som varit innan med så fantastiskt väder, men ingenting varar för evigt det vet vi ju.

Extra skönt med yogan idag, hade kunnat ligga på mattan halva förmiddagen💋men plikten kallade så det var bara att ta sig upp till damrummet och köra igång morgonritualerna.

Har köpt en currygul tröja, kul med färg och den klär mig. Den fick bli min arbetskamrat idag. 

I väg till staden och Maxmode. Brukar ju vara i Lidköping idag men ibland blir man tvungen att "möblera om" när man har annat som krockar och så var det idag.

En mycket lugn förmiddag, lite sparsamt med kunder, det kom lite varor att packa upp. 

Frida löste av mig strax efter 13 och jag begav mig hemåt. Jag hade ett spännande inbokat möte och vi får hoppas att det på sikt faller väl ut. Har väl inte allt för högtflygande tankar än så länge men visst funderar jag..

Flisan hade varit hos Hanna på La Classe och klippt sig och fixat ögonbrynen och hon var så nöjd och glad😀

Jag ringde min darling, han delgav mig hur hans dag var och han berättade att han kände sig extra frusen idag. Så lustigt för det brukar sammanträffa att vi blir bastusugna samtidigt.

Kyckling med grön curry stog på spisen när min älskling kom från jobbet. Ombytta roller idag, ge och ta var det ju🙃Ett glas vin stod upphällt och inväntade mannen, vi åt direkt när han kom hem. Ungdomarna ville ta en roadtrip men de inväntade middagen och for iväg efter det. Jag och Magnus, ja Signe också naturligtvis gick ner till bastun. 

Känslan av att vara nöjd är så underbar. Känslan av att vara nöjd och glädjas med det man har och då och då reflektera över det och vara tacksam. Det borde alla göra då och då. Värdesätta det man. ❤

Efter bastun har vi nu tagit oss upp till Tv rummet. Ingen brasa ikväll då vi tinat upp i bastun. Bloggtime och strax blir det nog en film kan jag tänka mig innan det är läggdags. Magnus har jobbat sin sista arbetsdag för denna veckan men jag har två kvar. 

Önskar er alla en trivsam kväll och en godnatt, kram på er😘