Onsdag 15/2

15. feb, 2017

Brasan är tänd, ett glas Big Zin är upphällt, två mjuka tillgivna taxar vid varsin sida i soffan på det mjuka skinnet av får. Mannen sitter fortfarade uppe och skriver lite innan det är dax att lägga sig. Han kör tidigt, innan morgonen gryr. Jag får sova tills jag vaknar och det lär bli runt 7. I kväll kommer Flisan och Niklas från Göteborg, saknar henne jättemycket när hon inte är hemma😥men så är det ju, det är ju först när ungarna inte är hemmavid som man känner av hur mycket de betyder att ha dem omkring.

En vädermässigt helt fantastisk dag, lite varmare mitt på dagen. Jag hade turen att ha en kvart tillgodo och den tog jag på torget i stan i solen.

Jag vaknade strax innan 7, Ada var hungrig och manade på. Min älskling ropade jag ner til dukat bord. Våra ägg blev perfekta, de har varit perfekta en tid nu😀 En skiva nybakat bröd sedan i går, mums. Gott med frukost. 

Yoga i ett soldränkt gemak, älskar detta rum och särskilt nu dessa morgnar när solen bara flödar in och värmer.

En dusch efter det, målade nagarna och fixade till mig. Så pussade jag mina älsklingar och for in till Skövde och La Classe. En lugn förmiddag, kontraster till gårdagen. Jag slutade 13:30 och begav mig ut i solen en stund därefter ner till Maxmode. Min kollega var sjuk idag så Frida var där. Hon slutade strax efter det att jag började. 

En oerhört lugn dag arbetsmässigt. Jag stängde butiken 18 och låset krånglade. Jag provade flera gånger och öppnade dörren men kolven vill inte ut ur dörren, morr. Ringde Frida till slut och undrade om de bytt lås.. DÅ när jag hade henne i luren klickade det till och kolven lossnade. Vissa saker kan man inte förklara, men jag har mina teorier. 

Väl hemma när jag parkerade såg jag att "min" bil blänkte i ljuset från gårdens lampor, den var nytvättad. Hade Magnus bil idag då min är större när hundarna ska med mm.

Kvällsmat var klar, Magnus hade gjort hamburgare på vilt, ren och viltfärsbiffar💋jag bara älskar vårt vilda liv där vi äter mest vilt det är ju helt fritt från E-ämnen och annat skräp. 

I sommar ska vi försöka få till att fiska lite mer än vad som blev året innan, det är ju både en trevlig syssla och gott.

Känns så lyxigt att komma hem och få sätta sig vid dukat bord med tända ljus. Det kallar jag vardagslyx. Är jag bortskämd? Nej då inte alls, jag tycker att i en relation är det givet att man gör saker för varandra och inte enbart tar eller enbart ger. 

Efter maten fixade vi till lite lunch som Magnus ska ha med sig på jobbet, därefter gick vi en trappa upp och jag satte i gång en brasa. Kvällar som denna när vi har det mysigt går alltid så fort, det har nu blivit dax för min älskling att krypa ner så han är fräsch inför sin arbetsdag.

Jag sitter uppe ett par timmar till, ska snart få gosa lite med flisan❤

Hoppas ni haft en fin dag och hunnit sätta näsan i solen en stund.

En godnattsömn önskar jag er, kram😘