Tisdag 14/2

14. feb, 2017

Kanelbullens dag, fars dag, mors dag, menlösa barns dag, alla hjärtans dag och massor av andra dagar då vi uppmärksammar något speciellt och naturligtvis är det någon som tjänar pengar på alla dessa dagar och speciellt denna. Har ni firat idag? Ha ni köpt presenter, blommor, choklad åt någon, har ni bjudit till och inviterat till fika eller middag med någon speciell? Det jag har gjort idag är att när jag tog min 1/2 timmas rast så gick jag ut en sväng och in på Commerce i Skövde och de människor jag mötte fick ett extra leende och så härligt att se vad de flesta lyste upp och log tillbaka. Tänk att ge bort ett leende till sin omgivning kan kännas så härligt och det gjorde mig glad. 😀Det var mitt bidrag till denna Valentins stora dag.

Det har vädermässigt varit en dag som fyllt de flestas hjärtan och sinnen med vårkänslor. En klarblå himmel och solen värmde frusen själ. Jag vaknade 7 gick upp och fann köket återställt efter gårdagens middag. Min älskling som gått upp mitt i natten hade plockat undan under tiden han väntade på sina ägg, det var lyxigt att allt var klart, tack för det💋

Frukost till de brunögda inkl mig själv. Då jag skulle vara tidigt inne på personalmöte på Maxmode blev det snålt med tid så yogan fick bordläggas. Jag tog ut de små en runda och därefter for jag in till staden. 

På mötet visade Frida och Anette upp kommade kollektioner, allting är ju snyggt och det mesta vill man ha..

Efter mötet åkte jag hem och bytte skor och gick en långpromenad med Ada och Signe, eftersom jag skulle iväg och jobba igen så var det skönt att komma ut i det underbara blå.

Visst tusan var det kyligt men härligt😀

In med raringarna och in till Skövde igen. Några trevliga timmar i butiken, det kom varor och flera mysiga kunder som hittade vårnyhter. Ett par damer var extra pratsugna och alltid kul när man hinner ge dem det lilla extra. En kille som kör för UPS kom in i butiken med ett paket och han hade ett supersnyggt skägg. Jag berömde hans skägg och han blev nog tio cm längre och jätteglad, en spontan komplimang känns alltif extra kul när man ser att det får den effekten 🤩

När jag slutade åkte jag hem och satte på lite vinyl. Det blev Magnus Uggla, Gyllene tider och Staus Quo. Lade mig i soffan och gosade med djuren, så skönt att det kl 17 fortfarande är ljust..

Inväntade mannen från vidderna med de grånande skägget, han ville med på möte om Alpnäring och vi hann i tid precis. I kväll var det dock mest info om mascara, kajal och BB cream och det kändes som han inte blev så sugen på just det🤪Lite annan nyttig info och lite nya produkter som vi ska testa nu en månad och se om det ger det resultat vi önskar. Jag vill bara tillägga att har ni inte provat dessa kryddor som Alpnäring saluför så gör det. Löksoppan som jag använder som bas i köttfärslimpa, biffar och köttbullar är outstanding. Kryddorna och deras buljonger har jag använt i mer än 20 år och har inte hittat något märke som klår vare sig smak eller kvalitet. 

När vi kom hem från mötet släppte vi ut de små, bakade två limpor bröd och gjorde chrunchy. Pappa ville ha lite bröd och vi var faktiskt utan. Så i morgon bitti blir det Djursätralimpa med smör, mums.

Magnus är ledig och ska till mor och far för veckostäd, jag jobbar heldag fördelat på båda butikerna. Ingen körsång i morgon då det är sportlov.

Nu ska jag ner till köket och ta ut brödet. 

Flisan är kvar i Göteborg hos Niklas men kommer hem i morgon. ❤

Hoppas ni hunnit njuta lite och fånga lite ljus.

Dagens bild är från gårdagens tur till Hjo och den vackra strandpromenaden.

Godnatt och sov så gott😘