Måndag 13/2

13. feb, 2017

Mätt, glad och nöjd efter en supermysig kväll med brudarna från La classe. Snacka om bjudning med classe😀

Sitter här nu i min ensamhet och lyssnar på Peter le Marc innan det är dags att gå till sängs. Min älskling har lagt sig, om än något för sent. Han har arbetsdag i morgon och likaså jag. Har ett möte på morgonen kl 9 och därefter hem till de små innan ett halvt dagspass på la classe.

Idag har det vädermässigt varit en vacker dag med blå himmel och strålande solsken, några minusgrader på fm och strax ovan nollan under em. Jag vaknade på tok för tidigt men så är det ibland. Jag gick upp kvart i 7, gjorde frukost åt oss. Heidi kom vid halv 8 och åt frukost med oss. 

Ada hade tid för att trimmas hos Malle i Korsberga kl 9 och Heidis Wera kl 10. Magnus åkte och hämtade Olgas hund för kloklipp. Så idag har släktens älsklingar fått lite shape up🙃

När Heidi kört Wera och hämtat hem Ada kom min väninna från Hjo och fikade. VI har under en längre tid försökt få till ett tillfälle att ses men sjukdom, arbete och annat har kommit emellan men nu så. Alltid kul att ses.

När Magnus kom tillbaka från Tidan efter att skjutsat hem Olga med vovve och Marie åkte hem packade vi in de små i bilen och begav oss till ett underbart vackert Hjo💋En kort sväng i till Hem & Hobby och hämtade de dukar jag lagt undan som ska användas till att klä om två stolar samt pianopallen.

Så blev det självklart ner till strandpromenaden, faktum att solen värmde gott och det fanns en känsla av vår, den är inte så långt borta nu.

Ett besök på apoteket, bolaget och ICA innan vi stannade till på gatuköket och Magnus åt en hamburgare och jag mos med västkustsallad. I bland är det gott med "bortgjort"

När vi var tillbaka hemma plockade vi i ordning på det vi handlat, Magnus tog en runda med snabeldraken, jag tog hand om en masking tvätt som var klar och började förbereda inför kvällen. Dukade fint i matsalen, skalade äpplen och det var lite klurigt att skala. Äpplen som legat i källaren sedan i Augusti. De var lika goda som i somras men svårskalade.

Jag gjorde en kycklingsallad, två sorters kalla såser.

Tog en snabbdusch medan Magus gick en runda med de små.

Mina fina arbetkamrater kom, de hade blommor och paket med sig. En fin klocka modell koskälla, blev så glad för den passade min smak perfekt. Nu är det ingen som missar middagen hädanefter🤪

Jag visade dem runt under en välkomstdrink därefter dukade vi fram.

En mycket trevlig kväll, belåten och glad tänker jag nu lägga mig och se fram till en späckad morgondag som börjar och slutar med olika möten och arbete däremellan.

Hoppas ni är nöjda med er dag och hunnit njuta lite av det underbara blå.

Godnatt och varm kram till er alla💋