Fredag 10/1

10. feb, 2017

Mycket nöjd med den här dagen. Jag är trött och i kväll blir det i säng tidigt då jag ska jobba i morgon i BH-butiken 10-14. Det har varit en intensiv dag och jag har grejat här hemma och varit i Hjo på Hem & Hobby. 

Jag har samlat på mig massor med ny energi nu de dagarna som jag varit sjuk, de första dagarna av min influensa dränerades jag förstås men så vände det då lagrades det en dos dagligen och nu det senaste dygnet är jag påfylld och nu känner mig som en sprudlande vårflod😀Nu börjar allting om och jag har kraft att ta emot en ny kommande arbetsvecka och en fulltecknad agenda med massor av trevliga saker. Jag har lovat mig själv att mr Viking ska få ta hand om mig och få igång motions biten igen. 

Magnus gick upp mitt i natten, jag vaknade men somnade snabbt om. Flisan hade tidig start och begav sig til bussen 06:40 och efter det har jag varit vaken.

Frukost för 4-fota och mig själv. Full yoga och det var så skönt. En dusch och alla de ritualerna som ingår i det. I dag såg jag ut som vanligt igen🤩

Jag hade bestämt mig att komma i väg och uträtta det jag skulle så jag hade det gjort. Vi har pratat om att ev byta gardiner i de två rummen nere som utgör matsal och musikrum, numera är det en kombo då pianot står i matsalen. Det är tre fönster i varje rum och vi har likadana tunna spetsgardiner fast olika färg. 

Idag hittade jag en gardin med linnestruktur och smal broderad blombård, allt i samma nyans i creme, jättefin och mycket prisvärd. Jag köpte med ett paket hem och ska sätta upp dem i morgon och se hur det blir i dagsljus på plats. Blir det bra så kör vi på dem. Jag är nämligen inget för att handla dyrt utan tycker det är jätteroligt att hitta gardiner till 6 fönster för 1200:- Fågelmat var det primära och givetvis var det med hem.

När jag kom hem fyllde jag på åt de små krakarna, jag gick ut en sväng med med mina små älsklingar, skönt att vara i gång som vanligt nästan. 

Jag har skrotat runt och fixat med ditt och datt och planerat meny för i morgon och på måndag. Älskar att planera, göra alla inköp, duka fint, tillagningen, äta och njuta💋

Hämtade en glad liten tös som gjort kemiprov idag och svarade på 13 frågor av 14👍

Spenatsoppa blev det till middag och flisan ifrågasätter hur det kan finnas folk som inte älskar spenatsoppa, något ingen utav oss kan begripa men som jag sa -det finns spenatsoppa på så många vis och det är inte "bara" att få det gott, man måste ha ett intresse och mer än bara salt och peppar och det vill ju till att ha hjärtat med i det man gör i köket, precis som med allting annat för att lyckas❤

Min älskling, den större modellen, kom hem och var kall och söt. Han blev glad när mat var serverat. Han åt med god aptit och berättade lite om sin dag på jobbet. 

Jag visade honom gardinerna och jag ser att han älskar när jag ska visa honom saker, visst bryr han sig men mest mysigt tycker han det är när jag ska förklara hur jag tänk. Jag vet ju redan för jag har ju i min skalle redan hängt upp dem och fixat till allt och det kan inte han se hur jag än förklarar🤪

Nu har mannen lagt sig sedan ett par timmar. Strax min tur bara den sedvanliga kvällscermonin först. Flisan kikar på tv och löser korsord, hon har ju lov en vecka nu så man behöver inte påminna om att somna i tid..

Jag har skrivit ett inlägg i kväll under fliken Klimakteriet för kännedom. Detta tillstånd som ter sig så olika på oss men ändå så lika.  

Jag antar att de flesta av er haft en bra arbetsvecka och ser fram till en helg med vänner, familj, shopping mm. För egen del ska det bli skönt att få gå till jobbet i morgon.

Önskar er en forsatt fin kväll och en godnattsömn när den nu infaller.

Må så gott, kram😘