Onsdag 8/2

8. feb, 2017

Att få post man vill ha händer ju inte så ofta och ett handskrivet brev existerar inte, men ett vykort fanns i dagens skörd med en trevlig hälsning. Det var från en ny bekantskap som förhoppningsvis kommer att finnas med i tillvaron livet ut. 

Jag mår lite bättre men hostan när den kör igång är bedrövlig. När jag känner att det är en attack på gång håller jag andan och blir orörlig bara för att inte störa systemet och hoppas att den blir lindrig. Det sitter nån skit därnere😠

Vaknade när lilla flisan gick till bussen, därefter somnade jag om och vaknade 8. Låg och drog mig, funderade över nattens röriga drömmar därefter tog jag mig upp och ner i för att ge de små mat. Fy vad huvudet kändes tungt, som ett bowlingklot, urk. Eftersom febern lättat ville jag slippa Ipren så jag vilade en längre stund i soffan till Ada och Signes förtjusning.

Lite frukost och tillvaron var i slowmotion.

Ringde Frida och berättade att jag inte är kry än och jag blir hemma fram t.o.m fredag, jobbar lördag i Skövdebutiken och det ska bli skönt. Visst börjar jag bli rastlös efter snart 5 dagars inaktivitet😥

Fick flera sms men ett gjorde mig riktigt glad, två jobbförfrågningar för flisans räkning och hon ska fundera lite på vad det kommer att innebära tidsmässigt under våren.

Värmde lite lunch, lade in en maskin tvätt, ÅH det kändes nästan som vanligt ju😀men fick allt lägga mig en stund igen. Tre trevliga samtal fick jag och därefter gick jag upp från soffläget och sakteliga vek ner lite torra kläder. 

Dagen förlöpte, flisan var på hemväg och frågade om jag kunde hämta upp henne i Värsås. Den frågan blev en spark i baken som jag faktiskt var i behov av. Upp och klä mig i vanliga kläder, läppstift på och sakta men säkert ut i kylan. Det var skönt att känna den iskalla luften i ansiktet, riktigt härligt. Inte helt hundra att köra bil, har ju känt mig yr och nu blev det mer påtagligt. Men jag kom både fram och hem till gården igen. 

Flisan var på gott humör och pratade om dagen och om erbjudandet. 

Min älskling som jobbat hela dagen sedan mycket tidig start har ringt mig och undrat hur jag har det utan hemhjälp och det har ju varit jobbigt såklart🤪

Jag fick lite ny energi av vinterkylan och den lade jag i köket. När Magnus kom hem stod det mat klart på bordet, gissa om han blev glad av flera skäl..

Vi åt och gick igenom dagen, Magnus tappade upp ett bad och jag plockade undan i köket. Nu sitter jag i TV soffan och känner att jag har gjort nog för idag. Kraften kommer sakta tillbaka men man är verkligen skör.

Ska se om jag kan få till lite yoga i morgon för DEN har jag saknat. 

Vi skickar tillbaka handdukarna i morgon, ringde och pratade med dem, inga problem. 

Det blev ingen körsång i kväll som ni kanske förstår, tråkigt 

Hoppas ni haft en fin dag och att ni mår gott. 

Nu ska jag ägna nån timma till vila innan läggdax.

Godnatt och sov så gott, kram på er💋