Tisdag 7/2

7. feb, 2017

Luddiga handdukar har varit mitt mission idag eller rättare sagt- handdukar som fäller så det dräller🤨

Har skickat efter dem från Jotex och har naturligtvis mailat dem och inväntar på ett svar men fram tills dess kan jag inte göra mer än vad som står på den lilla lappen med tvättråd. Man känner att det är av hög kvalitet 100% ekobomull.

Magnus hämtade ut paketet. Vi rister kläder innan de åker in i maskinen och nya handdukar vet man ju kan innehålla lite överflöd. Magnus såg ut som en konfettigubbe när han kom in. Ok, det försvinner efter några tvättar vet jag ju men det innebär att jag måste tvätta dem flera gånger innan de går att använda. Tanken var att använda dem i min verksamhet men i nuläget funkar det inte. Synd..

Vaknade någon gång i natt av att jag var helt blöt, trodde jag drömde först men insåg att det var febern som bråkade. Gick upp och torkade av mig. Detta har aldrig inträffat förut😮Somnade om snabbt och vaknade när det började ljusna.

Så glad jag blev när jag kikade på klockan och den var inte ens 7. Ljuset är tillbaka och stannar nu under en lång tid, fåglarna välkomnade dagen.

Flisan började sent idag och Magnus var ledig så det var skönt att ligga kvar och fundera lite. Febern hade lättat, endast 37,8 👍det var kulmen inatt helt klart.

Vid 8 gick vi upp. Magnus fixade frukost och jag intog soffläge till Ada och Signes förtjusning.

Efter frukost sträckte jag ut ryggen och Magnus gjorde sin yoga. Inga ansträngningar för mig idag. Pratade med Frida på morgonen- inget jobb för mig i morgon. Visst är jag lite bättre men inte frisk. 

Magnus fick skjutsa in flisan till stan då bussen inte kom😠

Dagen förlöpte sin gilla gång, idag har jag alternerat soffan med små "powerwalks" i huset, för att väcka kroppen. Alla vet ju att när man inte är kry är ju detta med att ta sig upp för en trapp ett maraton😥men jag har gjort framsteg och är oerhört glad för det.

Det blev pasta Bolognese till lunch, vila och 3-kaffe. Flisan kom hem tidigare då lärare va sjuka. Hon bullade upp med kemiböcker i matsalen och vi märker att detta med plugga är också gynnat av ljuset😀

Handdukarna tvättades 3 ggr, tumlade 2 och ristades däremellan och nu hänger de på tork. Magnus var lite less på dem till slut..

Nu har han lagt sig, han ska jobba i morgon. Han kände sig lite frusen i kväll, inte konstigt när han "vårdat" mig. Men jag lovar att göra detsamma utifall att..

Flisan har packat ihop för dagen och kikar på tv, Ada och Signe mår bättre än aldrig förr, en sådan lyx att få ha matte hemma och de lämnar en inte utan är vaksamma och beskyddande på ett kärleksfullt vis❤

När man är dålig och inte ens tänker på att borsta tänderna då är man sjuk. Nu har jag i 4 dagar gått omkring och varit just sjuk men i eftermiddags tog jag mig en titt i spegeln och insåg att det frestar på att vara dålig och inte med någon makeup i världen hade jag kunnat vinna Miss world idag🙃Nettan på La classe är duktig på sådant och jag ska be henne om tips- alltifrån fest/vardag och när man är sjuk så inte alla tror att det är kört makeup🤪

Tur man är född med humor, det håller en vid liv. 

Nu mina vänner ska jag dra mig tillbaka och denna dagen tänker jag lägga till i mappen med bra dagar. Många av de dagar som gått i år ligger redan i denna men idag vill jag belysa då tillfrisknande är i sikte.

Tack till er som ringt, skickat gulliga pm och sms. Gott att få lite cyberkärlek och omtanke💋

Natti natti