Söndag 5/2

5. feb, 2017

Under sker helt klart. Vaknade i natt ett flertal gånger och var hur dålig som helst, 39,2  var min morgontemp och jag var yr och näst intill illamående🤒Magnus kom med Ipren, jag somnade om till halv 11. Jag får ju ont i ryggen av att ligga i sängen för mycket så jag gick upp. Jag gick ner och lade mig på "yogamattan" och sträckte ut ryggen. Jag fick snabbt sällskap av både taxar och min man. Där låg jag en liten stund och därefter kände jag att febern lättat, jag mådde bättre och kände mig helt ok.

Jag bytte om och gjorde morgon ritualerna på toa, något långsammare än vanligt dock, från "nära döden" till näst intill normal på en timme, trodde inte det var sant. Trött och slö men banne mig på g..

Magnus frågade flera gånger hur det var, om jag verkligen orkade och faktum är att det funkade fint. Vi dukade, Magnus hissade flaggan, vi hjälptes åt och satte igång med maten. 

Heidi, Carl och hans mor Ann kom och det var första gången jag träffade henne. En mycket trevlig sympatisk kvinna med humor🤩

Heidi visade svärmor runt i vårt stora hus, Carl högg in på salladen och jag gjorde mos. Magnus lade upp fisken på serveringsfat.

Antti, Karin och lilla gosiga Idun samt mor & far kom i lagom tid. Eddie och Edvin blev lite försenade doc

Vi åt, och alla var nöjda i vanlig ordning. Flisan hjälpte till med desserten, vispade grädde-marängsviss, slurp😀

Efter maten var det en hel del som skulle röjas undan och Magnus är verkligen en klippa generellt och i dessa lägen mycket effektiv.

Flisan var behjälplig med desserten-marngsviss, slurp och kaffe till det.

Jag spelade på det nystämda pianot, det klingar så bra nu. Magnus stämde upp till ja må hon leva. 

Det blev paketöppnning och alltsammans blev lyckat. 

Efter maten skjutsade Carl sin mor till stationen, Eddie, Edvin och Niklas gick upp och spelade in en podcast som Magnus slöt upp till, den läggs nog ut under veckan, de rara tokstollarna🙃

Vid 17 tiden hade de flesta åkte hem, Magnus gick ut en runda med mina livvakter, ja de har nästintill agerat så nu när jag varit dålig, själv lade jag mig i soffan för att vila en stund.

Har ätit lite kass ett dygn, min älskling fixade varma mackor åt oss allihop när han kom in. 

Jag är oerhört tacksam för att ha en sådan människa vid min sida, han har tagit hand om mig detta dygn och stunder som då känner man sig extra älskad💋

Flisan har också varit lite orolig..jag är sällan sjuk så när jag är det då reagerar kidsen.

Vackra Heidis dag-29 år, vet att hon är nöjd med vad vi bistått med denna dag samt fina presenter. Vad gör man inte för de "små" liven.

Min älskling har lagt sig, tidig start för honom i morgon, jag jobbar på La classe och det ska bli kul. Mässa i Johannes kyrkan i morgon efter det.

Hoppas ni övriga klarat er undan förkylningar och annat elände och ni som är sjuka här kommer en kryakram till er.

Nu ska jag strax förbereda lite frukost till den sovande.

Sov så gott allihop, kram😘