Lördag 4/2

4. feb, 2017

God afton mitt i MELLO, vi halvligger i TV-soffan, vi vill inte missa vad som händer. Jag har varit hemma idag SJUK🤒hade feber i morse när jag gick upp. Flisan konstaterade att hon inte kunde komma ihåg att jag varit sjuk och liggandes i soffan en hel dag, men plötsligt händer det, alltså inget jobb för mig dag.

Jag fick en extra domän när jag förlängde min och nu har min darling sytt i hop en egen sida och presentation, grattis Magnus till jordkallaren.se

Vaknade tidigt, runt 5 tiden kände att det inte stod rätt till. Lyckades somna om efter minst en timmas vridande och vändande. Sjuka är vi ju alla då och då men jag är en av de lyckligt lottade som sällan drabbas. 

Min älskling har varit så fin och gullig hela dagen, han fixade frukost åt oss alla. Jag ringde Nettan (La classe) jag kokade the på ingefära och citron som jag boostat mig med hela dagen.

Jag har legat och sovit till och från ,läst i min bok jag köpt. Ada och Signe har gjort mig sällskap. Jag piggnade till under dagen och lagade kycklingfilé, currysås och ris. Mycket grädda i såsen, yes🙃

Jag är sämre nu på kvällen, febern ha tilltagit nu igen. Jag är lycklig att min fina älskling har varit så omhändertagande. 

Vi skulle haft lite vänner här i kväll men det fick bordläggas😥

Nu ska jag snart ta en Ipreen, det lättar febern.

Vi hoppas det faller väl ut i denna deltävling, både jag och Magnus håller nog på Ace Wilder.

En fortsatt trevlig kväll för er alla.

Feberhet kram💋