Onsdag 1/2

1. feb, 2017

Varmt välkomnar jag årets kortaste månad- februari 😀Det kommer att bli en händelserik månad med en hel del trevligt och spännande innehåll. Arbete såklart, några bjudningar, planering inför utflykt, kalas för Heidi, CD inspelning mm. Det ljusnar dessutom för var dag som går och eftersom det inte ser ut att bli någon kraftigare kyla kommer vi att kunna starta med förarbetet/markarbetet till vårens härliga projekt.

Idag har varit en jättebra dag. En helt vanlig eller ovanlig beror på hur man ser det, för vad är en vanlig dag? När man gör allt det man brukar? Det gör man ju alla dagar men ingen dag är ju den andra lik oavsett. 

Jag vaknade när det ljusnade och insåg att snart behöver vi dra ner mörkläggningsgardinen när vi lägger oss, underbart. Jag har varit envis länge att inte skaffa en sådan för jag har tyckt att jag sovit bra ändå och förvisso har jag gjort det men det har varit svårt att sova på morgonen och man vaknar för tidigt. Vi satte upp den förra våren och då vaknar jag inte alltid innan grannens tupp🤪

Lilla Signe grattades med med lite smaskig present och Ada fick naturligtvis smaka. Jag och min älskling åt frukost och även husets övriga flickor. 

Jag skjutsade flisan till bussen, därefter blev det taxyoga. Den stunden på morgonen har blivit på viktig och vi känner både jag och Magnus att den är till nytta generellt i vår vardag, Kan verkligen rekommendera det😀

Bilen har sett ut som en lerhög länge och jag hade tänkt ta tag i det en lång tid men av olika orsaker har det förskjutits men idag så äntligen blev det av. Den blev inte större, men ren👍

Vi åt lunch efter det att bilen var klar. Jag bytte om och gjorde mig klar för arbete. Åkte in till staden och idag Maxmode. 

Min kollega Birgit var på plats och det var roligt att ses igen, längesedan nu. Hon hade nyss blivit mormor 💋Vi hann fika och prata lite innan hon slutade, jag hade därefter en lugn eftermiddag och så roligt när kunder känner sig förstådda och tackar för att man gav dem lite mer än vad de väntat sig.

Efter att jag stängt butiken mötte jag upp min kollega Therese vid rådhuset och vi tog en fika och hann att prata lite innan vi åkte till kyrkan i Hentorp.

En härlig övning, vår trummis fick en rolig överraskning -Gullefjun🙃Påfyllda av allt som körsång/sång genererar åkte vi glada hem. 

Magnus hade lagt sig när jag kom hem, jobbdag för honom imorgon och jag åker till Lidköping.

Nu ska jag ta en kvällsmacka innan jag lägger mig. Det finns en ny stor ost- Bondmorans från Gäsene och det är himmelsk.

En fin dag hoppas jag ni haft mina kära läsare, ett hjärta hittade jag under trapp -trallen idag när jag sopade, blev glad🙂Delar med mig av det till er❤

Godnatt och sov så gott, kram.