Tisdag 31/1

31. jan, 2017

 Nu är vi tillbaka hemma, vi har i kväll varit på ett möte med fina möjligheter. Vi möttes av flisan som ivrigt presenterade lite av det hon åstakommit denna kväll. Hon har haft en vän från klassen här på "pluggstuga" och ingenting av det hon visade oss har jag någon kunskap i alls. 🤪

Natten var lite stökig. Signe mådde dåligt och kräktes två tillfällen och det spelar ingen roll om det är barn eller djur så flyger man upp och ingriper och är behjälplig. Det knepigaste är att hon promt skulle kräkas på en matta, det blev en liten matta som tur var i gästrummet. Den gick lätt att tvätta.

Jag sov ju inne hos flisan och det är ett lugnt rum, en gigantisk ek står utanför hennes fönster och jag älskar att vakna till och kika in i dess enorma grenverk.

Ner i köket och även denna morgon blev ägget perfekt, yes. Ada skuttade runt i vanlig ordning när jag plockar fram deras låda med mat, Signe var kvar upp i flisans säng. Men när jag ställde ner matskålen så hör hon det och kommer farande🤩en sådan hörsel.

Jag fixade till mig snabbt, in med vovvarna i bilen, skjutade flisan till skolan och hämtade lunch på Valle åt mor & far.

De mådde bra di gamle och pappa berättar att han är i princip helt problemfri i sin rygg och det var oerhört glädjande, det beror på att han flitigt går på det gåband han fick i födelsedagspresent förra året. En sådan god investering💋

Jag var tillbaka strax efter 12, jag gick ut en runda med Ada och Signe, åt lunch och därefter fick jag oväntat kaffebesök. 

En avkopplande eftermiddag, vek undan all tvätt, ramade in de tavlor flisan målat. Lagade Minestronesoppa, jag och flisan åt i väntan på min darling som jobbat idag.

Han var lite senare i kväll och det var ju lite typiskt då vi skulle iväg.

Han kom infarandes strax efter 18, han åt och vi åkte in till city. 

Väl hemma kände jag av en diffus huvudvärk som jag strax ska bota med en skiva bröd med extra mycket smör på😀Tror att det funkar.

Nu är det strax dag att tassa ner i köket, misstänker att hur väl jag än smyger kommer Ada strax göra mig sällskap, hon hör ALLT.

I morgon är det dag för ett par timmar i bh-butiken och därefter min fina kör.

Hoppas ni haft en fin dag, godnatt och sov så gott.

Kram😘