Måndag 30/1

30. jan, 2017

Många gånger funderar jag över viken kapacitet man besitter och en kväll som denna känner jag mig som om jag hade flyttat berg🙃Erkänner att jag är trött och den kommande nattens vila blir mer än välbehövlig. Min älskling har lagt sig men det blev mer än en timma för sent med tanke på att han snart ska upp. Vi gjorde klart de formulär som skatteverket och bolagsverket kräver.

Vi har varit och handlat lite saker till verksamheten och jag har beställt lite på nätet då priset är mer fördelaktigt. Jag tänker utvidga mina erbjudanden inom massagen och när allt är klart finns det att läsa på vår hemsida grimmevidsallehanda. Har länge funderat på lite olika vinklingar som man kan erbjuda och använda inom massagen och just detta föll mig mest i smaken. Återkommer med vad så snart som möjligt. 😀

Magnus har också varit ledig idag och vi har banne mig hållt på hela dagen. Flisan har även hon varit hemma idag, hon kände sig trött och hängig men nu i kväll var hon pigg och allert och har laddat inför skolan i morgon. 👍

Vaknade strax efter 6:30, låg och vred på ett tag innan jag slutligen tog mig upp vid halv 8. Fixade frukost och Magnus låg kvar tills jag ropade ner honom. Perfekta ägg i dag med 🙃En underbar dag låg framför oss, solen sken från en blå himmel, vindstilla men kyligt. När jag släppte ut de små på baksidan var det fågelkvitter och solen låg på så det kändes nästan skönt.

Kikade till flisan därefter in i duschen och det var när jag skulle borsta tänderna som "kronan föll ner" jag hade alltså bestämt mig för vad jag ska utöka med. Därefter gjorde jag och min älskling ett röj uppe i mitt massagerum. Jag har bytt rum för ett par månader sedan och det var en mycket bra rokad. Vi planerade lite små inköp.

Hade en hel del tvätt att vika, allt var klart till mor och far, dit jag beger mig i morgon för veckostäd. Vi tog en långpromenad med de små som var förtjusta att ha oss båda hemma.

Jag lagade lunch och Magnus tvättade sin andra älskling och körde en kort runda. 

Killen som skulle stämma pianot kom på avtalad tid, sådant tar ju sin tid. Han sa att det inte gick att få det helt perfekt men nästan💋

Vi åt och därefter begav vi oss till KSS, jag hade tid inbokad för mammografi. 

Det tog ca 7 minuter sedan var jag klar. Skönt när man slipper vänta. Vi tog en svindyr kopp kaffe, fick anstränga mig för att inte ifrågasätta priset.

Clas Ohlson, Rusta, Plantagen och Dollarstore besökte vi efter det därefter bar det av hem. Kl 17 var det fortfarande inte mörkt, SÅ härligt.

Vi packade upp, lampor sattes upp, jag plockade in ljus mm och därefter rörde vi ihop lite bröd, åt kvällsmat och Magnus började fylla i blanketter på nätet. 

En hel del annat har vi fått gjort också, dagen har ändå känts lång och vi är nöjda med innehållet. Jag är ledig i morgon med men har några få åtaganden, ska unna mig lite SPA lyx hemma💋

Nu ska jag runda av och besöka damrummet. Kryper ner inne hos flisan i kväll, vi har ju sovmorgon båda två.

En kylig fin dag, ja det är ju bara slutet på januari och det kunde ju varit 15 minus och en halv meter snö. 

Nöjd och trött önskar jag er alla en riktigt god natt.

Kram😘