Söndag 29/1

29. jan, 2017

Sköna söndag. Just en sådan har det varit och är fortfarande, ja dygnet är ju inte slut än😀Alla mina ungar samt mor och far har varit här och ätit en underbar gryta på oxfilé och rådjurssadel. Jag är väl medveten om att detta kött bör helst ätas helt men nu var vi många och vi har full frys som måste "tömmas". Ofta gör man så att man köper och läger in och många har ingen aning om vad de har längst in i hyllor och lådor, känns det igen? Nu har vi inte så stor frys och omsättningen är stor så ingen risk här för att något ligger för länge🤪

Jag och Magnus hade verkligen uppesittarkväll och kom inte i säng förrän efter halv tre. Vi satt och lyssnade/såg på musikvideo med Björn Afzelius. Magnus har inte lyssnat på honom så mycket innan. 

Jag vaknade 8, Magnus vaknade strax därefter han med. Vi åt frukost och gjorde yoga. Inte mer stel idag, haha. 

Jag fixade till mig och påbörjade middagen. Min älskling dukade fint i matsalen. Eftersom jag skulle massera innan vi åt middag så gjorde jag klart köttgrytan och förberedde potatis och morötter, gjorde Coleslaw, det är ju supergott. 

Heidi och Carl kom. Mina föräldrar droppade in under min jobbtimma samt sönerna. Flisan hade "försovit sig" och kom med ett något senare tåg än vad vi planerat. 

Nästan alla åt för mycket,  en gryta på 3 kilo kött försvann, Heidi hade gjort en sallad också. En portion sparade vi till flisan.

Ni som har vuxna barn som flyttat ut vet ju känslan man får i sitt modershjärta när man har dem hemma vid matbordet och de "glufsar" i sig och berömen haglar, man blir lycklig och glad. Klart man stunder saknar den tid när de bodde hemma om man fick rå om dem för jämnan men de är ju bara till låns💋Jag är i allafall lyckligt lottad att ha dem nära och att de vill komma hit och umgås. Magnus har det lite tuffare då de hans ungar bor långt här i från. Men vi bjuder upp dem då och då och de är alltid välkomna hit.

Kaffe hann vi med innan det var dax för Heidi och Carl att bryta upp. Heidi skulle börja jobba 15. Mor och far begav sig hemåt men gossarna stannade kvar

Min söndagskund kom 15 och det var en timmas avkopplande arbete även idag. Efter det hjälpte Edvin mig med accord på gitarren till min låt jag gjort, han är duktig på musik, sjunger och spelar.

Jag plockade i köket och hämtade in ved. Nu sitter vi uppe och ska snart se en film. Jag känner mig lite frusen i kväll, antagligen för att jag sovit för lite, ikväll bir det något tidigare sänggående🙃

Vi klistrade ihop ramen och gjorde klart vår bröllopspresent i går och tavlan blev jättefin❤

Den var helt torr idag och sattes upp i matsalen ovanför pianot. 

En skön söndag, vi är nöjda, trötta och i morgon åter en ledig dag tillsammans.

Varm kram till er mina cybervänner.