Supernöjd med en härlig dag😀Jag har varit ledig. Magnus började 03 i natt men körde ett kort pass vilket i sin tur generade en näst intill hel dag tillsammans. Jag har fått massor gjort av det jag hade på min "attgöra-önskelista" och det känns så bra. Vissa saker har legat i träda under en längre tid men nu så har mycket av det som kommit upp till ytan. Det är ju så att ju mer nöjd du är med tillvaron dessto mer lust får man till skapande mm. 

Sovmorgon, vaknade runt 8. Frukost till de små. Ägget jag kokade blev helt perfekt och bara det är ju lycka🤩En vacker frostig morgon -3 och vindstilla. Jag duschade och pysslade lite. Magnus kom hem lagom till 11-kaffet. 

Vi åkte till tippen med lite som vi samlat på oss och därefter till Hjo. En sväng in till Hem & Hobby blev det, behövde ramar till 2 tavlor flisan målat samt lite annat småplock. När vi kom ut hade himlen spruckit upp från sitt dis, solen lyste och himlen var nästan helt klar💋 Vi åkte ner till vattnet.

Vättern var lekfull även fast det inte blåst på land, det slog upp små vågor mot stranden. Vi gick längs strandpromenaden, Signe och Ada var lyckliga. 

Dagens skörd- några fina plankor som kommer att bli till hyllor mm. Jag verkligen ÄLSKAR att kika runt, hitta stenar och små och stora "pinnar" som blir till dekor, hyllor mm. Det är en utav de saker jag älskar och uppskattar mest. Som till vårt bröllop exempelvis, då  var jag med Magnus nere i Skåne på stranden i RÅÅ - den by han gick i skola som liten, där plockade jag stenar som visitkort. Gedigen lycka.❤

En sväng in på ICA blev det därefter hemåt.

Magnus gick upp och vilade och jag satte på en maskin tvätt. Tog ju med öite från mor och far och flisans tvättkorg var ju också full, 6 maskiner har jag avverkat idag.🙂

Jag startade upp projektet med trappen ner till bastun. Väggarna är beklädda med en typ av strukturtapet, det var inte ett helt enklet mission, och de bokstäver som jag köpt på Panduro var inte opimala..

Efter flera timmar grejande, mellan varven hängde jag tvätt, lagade mat och svor😙

Min älsking sov ett par timmar vilket han behövde för att orka till att ha  kvalitativ myskväll med mig vilket nu står på tur. 

Brasan är tänd, en drink har min älskling fixat åt oss, vi ska se en film och koppla av. Det ska bli superskönt. I morgon kommer alla mina kids och mor och far- söndagmiddag och jag tänkte bjuda på en fin gryta på oxfilé.  Lite massage blir det också, har mina rara söndags damer b.la.

Hoppas ni haft en fin lördag och har en trivsam kväll.

Bamsekram till mina läsare och vänner💋