Fredag 27/1

27. jan, 2017

Ja, åter en dag till handlingarna och jag känner mig oerhört tillfreds. En vecka som har varit till belåtenhet. Nu i skrivande stund är Magnus på väg att lägga sig då han har jobbdag i morgon, jag tänker sitta uppe för egen del en timme till eller så. De små mjuka kelsjuka ligger brevid mig på fällen och kurar i värmen till brasan. Har köpr schabloner idag, hittade inte "de där speciella" men de jag hittade får funka att få till lite av det jag tänkt. Lite får jag lösa på fri hand😀Sist jag köpte hittade jag det jag sökte på nätet MEN nu tänkte jag att gynna det utbud vi har i vår stad. 

Gästtoaletten har fått en hjärlig uppdatering❤ Min systers dotter Lisa har varit hemma och hälsat på i eftermiddag och vi hjälptes åt med lite stöppling.

Flisan hade ställt klockan på 05:30, snoozade till 6, jag somnade om efter det att hon gått till bussen. Min älskling ringde halv åtta och väckte  mig och tur det. Jag kom i säng tidigt i går, supertrött. Inga problem att somna, oh no och när jag vaknade i morse var det SÅ skönt att ligga kvar men eftersom jag skulle jobba några timmar var det lika bra att stiga upp.

Det sedvanliga men ingen mjölk till kaffet😮konstigt nog blev det inte någon smärre chock, det var helt ok utan. Visst är jag lite av en tidsoptimist men jag kom i tid till jobbet👍

Så roligt, vi hade rea i butiken ( La classe) men de som kom till oss handlade det mesta från vårens nyheter🤪Jag vet ju själv hur det är när man är ute och kikar, visst kollar man över rean men när det är på den sidan av året att våren ligger för dörren är det dit man lockas, inga konstigheter alls. 

Slutade 14 och kände mig oerhört nöjd. Min äskade flisa kom från skolan, hon tittade runt i butiekn och jag visade henne ett linne som kanske var av intresse, oh ja, det föll i smaken. En liten påse står nu på flisans rum och väntar på henne..💋

Lisa mötte upp mig på La classe när jag slutade, vi gick till Panduro och inhandlade det jag behövde därefter hem. 

Vi fikade när vi kom hem, en sen lunchmacka och kaffe därefter blev det schabloner och lite prat om min bok. Jag läste upp epilogen för henne och hon tyckte den var gripande, det blir nog som jag tänkt🙂

Min man kom hem, hade köpt med sig vitlöksbröd, vin och choklad. Jag skjutsade Lisa till bussen, hon skulle med ett tåg hem till Göteborg, därefter hem igen och lagade till lite kvällsmat. 

Mina söner messade mig på finska, de är så roliga..tur att google translate är lättillgängligt🤪Visst kunde jag finska flytande när jag liten och visst finns det där någonstans men mycket har jag dessvärre glömt. För er som är nya här kom min far hit till sverige från finland under krigstid och blev till slut kvar här i fosterhem i Götene, därav finns finskan kvar hos oss.

Brasan tändes, vinet fylldes på, Sequence plockades fram och musiken sattes på. Bäddat för en fin kväll, och det blev det💋Oavgjort i spelandet, vi fortsätter i morgon. 

Magnus har nu lagt sig, han jobbar i morgon, jag är ledig och ska göra allt jag vill🤪Åka till Hem & Hobby i Hjo, gå strandpromenaden, fika på Känsla, pyssla hemma och NJUTA av LIVET❤

Hoppas ni haft en bra arbetsdag, att ni har en skön kväll. Helgen stundar..

Frid och kärlek till er alla, kram.