Torsdag 26/1

26. jan, 2017

Nu ska det äntligen vara i funktion igen. Det mail jag fick bekräftade det. De har ändrat om det lite så det ska bli mer effektivt. Vad man man tycka är märkligt är att de inte skickar ut något meddelande att omändring är på g INNAN det slutar fungera och ändring sker🤨

När jag körde till jobbet idag så blev det att jag reflekterade över morgontrafikens flöde, eller INTE flöde😠VAD håller dessa bilförare på med? Ja inte är det att få ett bra flöde i trafiken i allafall. Jag misstänker att FB , Twitter , SMS mm upptar mina medtrafikanters uppmärksamhet och det gör mig förbannad. Man ser att folk sitter med nedsänkta huvud och en del sitter med mobilen i handen och har den åtminstonde i ögonhöjd, oavsett så är det väl trafiken och allt som händer runt omkring som ska vara fokus, eller? Kanske jag som börjar bli gammal och gaggig....NÄÄÄ jag har koll och det anser jag att man ska ha. De tog jätte lång tid att ta sig genom Skövde i morse, när det blev grönt saktar kön in, stannar istället för att ha kolla på trafikljusens växlingar så bromsas det i stället när det blir grönt och alla skulle rakt fram😮Jag skulle till Lidköping och det var tur det, frustrationen hann och lägga sig innan jag nådde fram.

För övrigt har det varit en dag som jag är belåten med. Den började tidigt, jag hade ställt klockan på 6:30. 

Dukade fram frukost åt oss och Magnus som var ledig idag kom ner och ville vara med. Jag säger till honom att han kan passa på att ta sovmorgon nr han är ledig, men han vill promt äta frukost med sin fru💋

Lite morgonyoga, kände av en gnutta tärningsvärk i mina armar och bröstrygg. Har masserat en hel del den senaste veckan och det märks att de musklerna legat i träda på den nivån. 

Jag besökte damrummet och fxade till mig. Så skönt och avkopplande det är att ha lite morgonritualer och ta sig tid till det, det är en så bra start på en ny dag😀Kärlek till sig själv på hög nivå.

MIn rara väninna Annelie bjöd på 9-kaffe och en trevlig pratstund. Efter det begav jag mig ner till torget och letade parkering. 

Det blev en oerhört lugn dag i butiken. Tänk så olika dagar kan vara, i går hade det varit en ritigt bra dag och idag de nada.

Jag låste 18 och åkte hemåt. 

Väl hemma hade Magnus lagat lite kvällsmat. Han ringde i eftermiddags och frågade vad jag önskade och han lät lite förvånad när jag sa blodpudding, men det älskar jag med lingon till🙃 Smörstekt, mums vad gott.

Vi åt och pratade lite om hur dagen sett ut. Magnus hade fixat lite allt möjligt som han hade på en lista. Lampsladdar i massagen, han hade hämtat ut en ipon docka till samma rum, ja han var nöjd med dagen. Lite snygga prisvärda läderkläder hade han hittat på nätet, kul. 

Jag var hemma sent, det blir så på orsdagar, Magnus jobbar i morgon och då måste han i säng runt 20:00 

Vi tände upp en brasa, nej det blir inte tjatigt, bara avkoppling🤩

Jag fick till en liten text i fönstret i går men mina schabloner har gjort sitt, dax att investera nya. Men - I MINA HÄNDER står för ganska så mycket, det finns vissa som upplever lite allt möjligt från dem när de inagit massagebänken och det betyder mycket. ❤ 

I kväll är det fridfullt som vanligt, Signe och Ada ligger intill och myser. Flisan har bäddat rent i sin säng och jag ska snart inta ena halvan av den.  Misstänker att två små brudar kommer göra oss sällskap.

Ska jobba i morgon på La classe, REA-final i butiken, har ni inte hunnit dit än så passa på..

Tack för idag, slut för idag. Hoppas ni haft en fin torsdag😘

Godnatt och sov så gott.

Kram