Tisdag 24/1

24. jan, 2017

För ER som söker det där lilla extra är det dax att besöka oss på La classe i Skövde. Nu är våren på gång i vår butik och den fylls med läckerheter som är näst intill oemotståndliga.🤪Idag kom den här supersnygga lättdunjackan från ETAGE, en ljus rosa till de "kalla" och en beige/sand till de "varma" naturligtvis finns det snygga blusar och tröjor, vi har även fått våra underbara jeans från PARA MI i vårens trendiga färger- kitt och marin.  😀

Idag har det varit en fin dag, jag har haft lunch med min älskling som varit i staden för div inköp. Han har lite planer och har köpt lite småsaker till det, ett tangentbord till flisan och en MC hjälm. 

Runt halv 8 i morse vaknade jag, gick och förberedde frukost. Magnus kom ner och vi åt frukost och ringde hyresvärden. Han/de ska ju fixa detta med grunden till orangeriet med allt vad det innebär och som han sa så behöver det inte dröja länge innan man kan börja gräva om det inte blir någon vinter, spännande. Det kan bli tomater tidigt i år om vi har tur🤩

Lite Yoga, Signe lyste med sin frånvaro, hon har börjat löpa och då ligger hon mer och trycker i korgen.  Wera var ju här förra veckan och hon löpte, de där djuren har en förmåga att trigga/synka varandra. 

De vanliga morgonritualerna, jag och flisan åkte in till staden. Jag skjutsade henne till skolan och själv tog jag mig till jobbet. Det såg ut att bli ännu en fin dag. 

En lugnare förmiddag än gårdagen. En underbar pratglad dam kom in och hon var så söt och pratade om sina kjolar och klänningar och allt möjligt, och något senare på dagen kom ännu en äldre kvinna in som visste vad hon sökte och vi hade en mycket trevlig stund tillsammans. Så härligt att se dessa damer som har koll och är medvetna, givande arbetsglädje🙃

Min älskade man kom och hade mycket att berätta, bjöd ut mig på lunch. Vi gick till grannen som ligger strax intill- Mamma Mia, en italiensk restaurang. Mysigt. 

Underbart är kort, tillbaka i tid till ytterligare ett par timmars arbete. 

Flisan kom strax efter 16- lite eftermiddags kaffe med mina kollegor därefter ett besök på bolaget och så hemåt. 

Det blev en supergod korvgryta på korv av kalkon, mums. Mycket mer smak än "vanlig" falukorv. Efter middagen spelade vi ett par rundor Sequense med flisan, så blev det dax för Magnus att lägga sig.

Lugnet råder, oerhört rogivande dessa kvällar framför brasan. Lite egentid att sitta och fundera på allt möjligt. Drömma om kommnade projekt samt att bara vara och njuta av nuet. Jag har redan gjort rätt för mig/oss, som sig bör vat månadsslut och det känns skönt att ha det klart. Önskar dock att en betalningsfri månad på året på allt😀

I morgon ska jag klippa mina slitna toppar hos gulliga Hanna. Det ser jag fram till.

Jag ska jobba lite med massage, ska även till föräldrarna och städa. En väninna kommer på besök under eftermiddagen, ska sjunga i min älskade kör under kvällen. Det blir en ledig dag med rikt innehåll.

Ännu en dag till samligen med bra dagar, de flesta är bra dagar, because i´m worth i´t💋

Det är dax att runda av, en god natt önskar ja er mina kära läsare. 

Till ro i nattens famn.

Kram