Måndag 23/1

23. jan, 2017

De flesta har ett eller flera turnummer, faktum är att jag är en av de som INTE har det, men 13 har alltid känts som att de ev skulle kunna vara ett. Det sägs att de flesta västländer anser att 13 är ett orturstal då Jesu lärljunge Judas var den trettonde personen i rummet under Jesu sista måltid. Men siffran tretton har en ännu äldre historia -Talet har länge använts inom magin som ett heligt tal och den riktar sig då mot de svarta krafterna. Förbannelser och andra starka trollformer innehåller ofta det talet, därför har fok i alla tider undvikit just tal 13. För mig har detta tal inte hittills inneburit någon otur av något slag, tvärtom, min yngste son är född 13/8 och min älskaded mor fyller 13/12 fredag den 13/1 var en utav de bästa dagarna i januari. 😀

Vaknade 6,30 när flisan begav sig till bussen. Pigg och glad, kändes så skönt. Jag låg och drog mig till 7, gick upp och utförde de vanliga ritualerna nere i köket. Upp och bäddade och for runt en stund med morgonbestyr och dusch. 

Iväg till staden och La classe. En trevlig dag, många kunder i butiekn som var köpsugna, både att kika på vår rea samt vårkollektionen. Våren ja, har den redan kommit? Talgoxarna förde ett sådant liv idag så man kan inte tro annat. Solen kikade fram runt lunchtid och himlen blev nästan blå. Har svårt att tro att de kommer någon särskild vinter denna säsong, viden är redan på väg fram. Känns lite galet, ja😮 Klackade om mina älskade stövlar på min lunch, stort TACK Jörgen Hjältman för det, superfin service.

Blev sen hem, kunder i butiken till långt efter 18. 

Min älsklingar var hemma, den ena låg i sängen och vilade efter skolan och kikade på film, den andre lyfte skrot och hade tagit en runda på Viking. 

Jag fixade till lite kvällsmat, bondomelett. Vi åt, jag gjorde crunchy, Magnus plockade i ordning på disk och kök, jag vek torr tvätt mm.

NU är kvällen snart förnatt och det är dax att runda av lite tidigare i kväll. Magnus är trött och jag med, skönt att komma i säng, kanske läsa lite.

I morgon ny arbetsdag, väntar på kläder och stövlar från ett nytt märke- Margit Brandt, det ska bli så coolt.

Godnatt mina vänner, sov så gott.

Kram💋